Partizan gubi Drinčića zbog 50.000€!?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 02.09.2014.
10:53
Izvor: Sportske.net

Saga oko transfera Nikole Drinčića u izraelski Makabi uskoro bi mogla da bude završena a ishod ne bi morao da bude nužno loš po Partizan koji ima načina, ukoliko želi, da zadrži iskusnog veznog igrača.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

U danima kada su ozbiljni evropski klubovi radili na tome da pojačaju svoje redove pred početak takmičenja u Ligi šampiona i Ligi Evrope, u Partizanu su glavne teme dana bili eventualni odlasci najiskusnijih igrača.

Tranasfer Nikole Drinčića u Makabi Haifu je gotova stvar i pitanje je samo da li Partizan želi da promeni činjenično stanje za šta još uvek ima mogućnosti.

Naime, iskusni vezni fudbaler razgovarao je pred pauzu u šampionatu sa predsednikom kluba Draganom Đurićem i predočio mu da bi u Humskoj ostao ukoliko klub pristane na reviziju ugovora.

Crnogorski internacionalac trenutno zarađuje 120.000 evra na godišnjem nivou u Partizanu a za povećanje godišnje zarade od 50.000 evra spreman je da odustane od odlaska u Makabi koji mu je ponudio dupli veću sumu od one koje traži od Partizana prenosi dnevni list "Sport".


Jedan od razloga zbog kojih Nikola Drinčić i dalje vaga je i taj što u Izraelu eskaliraju sukobi između palestinskog Hamasa i vojnih snaga te zemlje pa vezni fudbaler sa sobom ne bi vodio porodicu za koju je jako vezan.

Problem je, međutim, što u Partizanu nisu spremni da Drinčiću izađu u susret pa je samo pitanje kada će vezni fudbaler prelomiti i preseliti se u Makabi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke