Partizan – Finansijska podrška dobrim igrama

Autor: Miloš Marković
utorak 17.03.2015.
09:19
Izvor: Sportske.net

Rukovodstvo fudbalskog kluba Partizan želi da obezbedi svojim igračima finansijsku stabilnost, otrese se problema koji su u proteklom periodu mučili klub.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Dok izabranici Marka Nikolića daju sve od sebe na terenu, rukovodstvo kluba na čelu sa generalnim direktorom Milošem Vazurom čini sve kako bi obezbedio finansijsku stabilnost i sa fudbalera skinuo pritisak i neizvesnost koju nose neredovne i neizvesne isplate potraživanja.

Kako saznaje 'Sport', fudbaleri Partizana će nakon isplate od pre nekoliko dana, u naredna tri meseca dobiti tri redovne mesečne uplate, što rukovodstvo kluba želi da vrati kao praksu.

„Više ne robujemo problemima iz prošlosti.“, rekao je Vazura, koji je pomenutom izvoru potvrdio da će fudbalerima na račun leći isplate tokom aprila, maja, kao i juna.

„Momci daju sve od sebe na terenu, mi se trudimo da im obezbedimo sve uslove kako bi oni mogli da se koncentrišu isključivo na svoj deo posla, na mečeve i uspeh Partizana.“, dodao je direktor crno-belog kluba.

Vizura je održao sastanak sa sportskim sektorom kluba na kome su prisustvovali Saša Ilić i Stefan Babović kao predstavnici igrača, a postignut je dogovor koji bi trebalo da bude podstrek igračima da i u narednom periodu, do kraja sezone nastave sa igrama ne razmišljajući o finansijskom aspektu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke