Partizan - Everton ipak na dužoj pauzi!

Autor: Darko Mitrović
sreda 09.03.2016.
09:50
Izvor: Sportske.net, Sport

Iako se posle prvih pregleda činilo da će borbeni vezista Partizana pauzirati samo dve nedelje, šef struke Ivan Tomić će na njegov povratak na teren morati duže da sačeka.

Beta/SAŠA ĐORĐEVIC
Beta/SAŠA ĐORĐEVIC

Povezane vesti

Da još jednom podsetimo, Brazilac Everton Luiz koji se tek ustalio u startnoj postavi Partizana, doživeo je povredu kolena tokom prvenstvene utakmice sa Radničkim u Nišu.

On nije mogao da nastavi tu utakmicu, pa je već tada postalo jasno da je problem nešto ozbiljniji.

Potom su usledili prvi pregledi, nadali su se u Partizanu da Everton neće pauzirati duže od dve nedelje, međutim, konačna procena lekara je da će njegovo odsustvo iz ekipe Partizana potrajati mesec i po, odnosno šest nedelja.

To je u izjavi za ''Sport'', potvrdio doktor Ilija Rosić, klupski lekar crno-belih.

''Snimci su pokazali da je Everton doživeo rupturu medijalnog kolateralnog ligamenta kolena i moraće da miruje narednih šest nedelja. Ima naznaka i blagog nagnječenja hrskavice, ali je izbegnuto najgore.

Hirurški zahvat nije predviđen, već samo mirovanje'',
istakao je Rosić, uz opasku da je Everton snažan momak i da će novonastali problem prebroditi na najbolji način.

Ovo praktično znači da Evertona na terenu možemo očekivati tek krajem aprila ili početkom maja, pa će crno-beli bez njegove pomoći odigrati mečeve polufinala Kupa protiv Spartaka, 16. marta i 20. aprila.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Redman
Wednesday, 09.03.2016
19:04

Kao sto rece mali padavicar, Bog sve vidi. Da je dobio crveni kada je trebalo, pauzirao bi ovu utakmicu. Tako je kako je. Ko ne plati na mostu, platice na cupriji!

avatar
Dale Cooper
Thursday, 10.03.2016
07:22

Šta je bilo, preimenovali ste se u Partizan, pa pratiš vesti?

avatar
Партизан Шампион
Wednesday, 09.03.2016
11:50
avatar
ЦРНО-БЕЛА ЕМИНЕНЦИЈА
Wednesday, 09.03.2016
11:28

Naravno, nikad neka dobra vest da bude...

avatar
Wednesday, 09.03.2016
11:10

Nije najbolji igrač i ne rešava utakmice ali je najznačajniji jer je kičma tima i biće veoma teško pronaći pravu zamenu. Brašanac je najpribližniji njemu ali je on potreban na ofanzivnijoj poziciji. Možda je ovo konačno šansa za Lukića da pokaže da li je za Partizan. Jevtović je dobro odigrao protiv Radničkog ali su uslovi igre bili kao stvoreni za njega gde je protivnik samo nabacivao lopte međutim po boljim terenima on nema šta da traži u dresu Partizana. Petrović je ograničen samo na solidnu defanzivu inače je u napadu tanak. Lukić-Brašanac-Kosović je moj predlog!

avatar
EDO
Wednesday, 09.03.2016
12:12

Za Petrovica necu da komentarisem jer je ovde u pitanju profi fudbal...Ja bih umesto Evertona stavio Subica,slicnih su karakteristika,niski,brzi,jaki..jos Subic ima bolji dribling,a kad je mogao da igra povremeno i krilo u Borcu moze i zadnjeg veznog kod nas,samo je pitanje kako iznosi loptu u fazi napada..kad se dobro pokazao kao z.v. Petrovic Nemanja moze i Subic..Poz..

avatar
Drug Krcun
Wednesday, 09.03.2016
17:20

slazem se za predlog!