Partizan duguje Radu za Ćirkovića?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 22.01.2015.
11:13
Izvor: Sportske.net

Mladi fudbalski reprezentativac Srbije Lazar Ćirković mogao bi da postane tema spora na relaciji Banjica - Humska ukoliko Partizan ne isplati garantovanu trening kompenzaciju FK Rad.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan dobio je pisani zahtev od superligaša sa Banjice u kojem se navodi da su crno-beli obavezni da isplate trening kompenzaciju za mladog reprezentativca Lazara Ćirkovića koji je Rad napustio kao slobodan igrač.

Mladi Nišlija i FK Rad raskinuli su saradnju posredstvom Arbitražne komisije FSS posle čega je Partizan ugrabio šansu i angažovao ga, što se pokazalo kao odličan potez.

Sa druge strane, u Radu veruju da Partizan ima obavezu da na Banjicu pošalje novac za trening kompenzaciju, odnosno ono što je uloženo tokom Ćirkovićevog fudbalskog školovanja.

"Lazar Ćirković je išao pred Arbitražnu komisiju sa Radom, dobio je raskid ugovora i otišao kao slobodan igrač u Partizan. Ipak, mi smo klubu iz Humske poslali zahtev za nadoknadu, odnosno trening kompenzaciju, jer smatramo da naš klub to zaslužuje, pošto je uložio sredstva u razvoj igrača" tvrdi generalni direktor Rada Uroš Tošić.

Generalni direktor "Građevinara" nije mogao da otkrije o kolikoj sumi se radi ali je jasno da će klub sa Banjice insistirati da Partizan ispoštuje pravila poslovanja.

Lazar Ćirković (22) pojačao je Partizan prethodnog leta a nakon toga je debitovao za crno-bele u prvom susretu grupne faze Lige Evrope sa Totenhemom u Beogradu kada je pokazao zašto je Nikolić insistirao na njegovom angažovanju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrv84
Thursday, 22.01.2015
12:22

zanima me jel rad tu istu kompenzaciju platio Partizanu kad ga je doveo?! kakvo crno obestecenje nemaju oni pojma, nek naplate od zvezde za milivojevica a ne da traze tamo gdje ne treba nista da dobiju!