Partizan - Došlo vreme da uprava ispuni obećanje!

Autor: Darko Mitrović
utorak 19.08.2014.
21:12
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Fudbaleri Partizana vredno rade pripremajući se za prvi meč poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Nefčija, ali sa druge strane i dalje se pribojavaju da li će klupsko rukovodstvo ispuniti ono što je obećalo.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Podsetimo, posle prošlonedeljnog štrajka ekipe Partizana i razgovora kapitena Saše Ilića sa čelnim ljudima kluba iz Humske, usledilo je obećanje da će deo zaostalih dugovanja biti isplaćen u sredu, 20. avgusta, dan pred meč sa ekipom Nefčija.

Taj rok, dakle, ističe sutra, a ukoliko uprava ne ispuni omno što je obećala igračima, posledice bi mogle da budu znatno veće u narednom periodu.

Ipak, ''Novosti'' večeras prenose svoja saznanja, koja bi mogla da obraduju sve pristalice crno-belih, ne samo igrače, kojima treba da bude isplaćen novac.

Naime, prema tim nezvaničnim informacijama, do sada je obezbeđeno 90 odsto obećanog novca, pa je za očekivati da će fudbaleri crno-belih posle višemesečnih natezanja i neizvesnosti, konačno mogli da dobiju deo sredstava koja su zaradili u prethodnom periodu.

Ipak, dok se to ne dogodi, neizvesnost će i dalje ''lebdeti'' u vazduhu na stadionu u Humskoj, a ako sve bude kako se očekuje, na igračima, ali i navijačima će biti da u četvrtak ostvare povoljan rezultat pred revanš u Bakuu i tako dođu na korak od plasmana u Ligu Evrope, što bi ujedno bio i korak ka daljoj finansijskoj stabilizaciji uzdrmanog ''Parnog valjka''.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke