Partizan doputovao u "saunu"!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 27.08.2014.
18:20
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Ekspedicija FK Partizan doputovala je u prestonicu Azerbejdžana a već na aerodromu crno-beli su videli kakve vremenske (ne)prilike mogu da očekuju na sutrašnjoj utakmici.

Beta/BranislavBožić
Beta/BranislavBožić

Povezane vesti

Sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" preko teritorije Rumunije, Bugarske, Turske, Jermenije pa do jednog od najvećih gradova Zakavkazja, ekspedicija FK Partizan pristigla je na poprište revanš susreta plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope.

Tri i po sata trajao je let do Bakua, glavnog grada Azrebejdžana gde će na stadionu "Tofik Bahramov" Nefči ugostiti crno-bele u revanš susretu dvomeča čiji će pobednik završiti u grupnoj fazi Lige Evrope.

Sam let je bio ugodan ali je zabrinjavajuć podatak za članove stručnog štaba FK Partizan taj da će osim fudbalera Nefčija i vremenske (ne)prilike u Bakuu biti protivnik vicešampiona Srbije.

Danas je u Bakuu izmereno 38 stepeni celzijusa uz jak vetar i vlažnost vazduha koja je znatno veća od one na koju je navikao narod u Srbiji.

Priliku da se, koliko-toliko, priviknu na teške vremenske uslove za igru fudbaleri Partizana imaće večeras od 21 čas po lokalnom vremenu za kada je zakazan poslednji trening pred utakmicu.

Pre treninga trener Partizana Marko Nikolić obratiće se medijima a podsećamo da je sutrašnja utakmica zakazana za 18 časova po srednjeevropskom vremenu i da Partizan brani prednost od 3:2 stečenu u duelu igranom na stadionu u Humskoj pre sedam dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke