Partizan do kraja nedelje dobija evro-licencu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.05.2016.
09:30
Izvor: Sportske.net

Predstavnici Partizana užurbano rade na rešavanju svih problema koji su se isprečili na putu dobijanja evro-licence u prvom krugu licenciranja.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan još uvek nije dobio "zeleno svetlo" da može da se takmiči u Evropi, pošto je u prvom krugu licenciranja Komisija Fudbalskog saveza Srbije izdala licencu samo Zvezdi i Čukaričkom.

Odmah nakon vesti da će Partizan morati da pričeka na evro-licencu oglasili su se i predstavnici kluba iz Humske i poručili da će vrlo brzo i crno-beli obaviti sve što je neophodno i naći se na listi klubova koji mogu u Evropu.

Sudeći na osnovu pisanja dnevnog lista "Sport", čelnici Partizana obavili su sve što je bilo potrebno da se reši pitanje evro-licence i očekuje se da je crno-beli dobiju do kraja tekuće nedelje.

Fudbaleri Partizana danas će imati prvu "meč loptu" u borbi za izlazak u Evropu, pošto bi eventualnim osvajanjem Kupa Srbije bukirali mesto u kvalifikacijama za Ligu Evrope bez obzira na to koje će mesto zauzeti na tabeli Superlige Srbije.

Podsećamo da je Komisija za licenciranje 20. aprila izdala licence FK Crvena zvezda i FK Čukarički koji su u prvom krugu ispunili sve postavljene uslove.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 11.05.2016
09:34

Pa to je sjajno!!! Kakve samo ljudske velicine i moralne gromade sede kod nas u klubu, treba im dati zlatne fotelje, u najmanju ruku neke pozlacene!