Partizan - Đurić ''SIGURNO'' odlazi, ko će ga naslediti?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 01.09.2014.
21:28
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Prvi čovek Partizana Dragan Đurić potvrdio je da će u decembru sigurno napustiti funkciju predsednika kluba. A pre toga - sprema reforme, i to već za desetak dana!

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Raspoloženje u Humskoj je znatno bolje posle najnovijih pobeda Partizana, pre svega onom u Bakuu, kojom je osigurana jesen u Evropi i značajno olakšana finansijska situacija u klubu.

Ipak, sve to ipak neće pokolebati Dragana Đurića u nameri da sa završetkom grupne faze Lige Evrope, i on sam završi svoju višegodišnju misiju u Humskoj.

Bar je tako, po ko zna koji put, obećao...

Naime, ''Novosti'' večeras prenose Đurićevu izjavu da će Partizan dobiti novog predsednika na izbornoj Skupštini u decembru, uz uverenje da će za to mesto biti više ozbiljnih kandidata.

''Pred nama je tri meseca da tu Skupštinu pripremimo na dostojanstven način, a ko bude imao najbolji program rada, dostojan imena kluba, taj će me naslediti na funkciji sa koje sigurno odlazim'', jasan i glasan je Đurić, a prenose ''Novosti''.

Ipak, pre svega toga, Đurić sa svojim saradnicima već ovih dana priprema, kako je naglasio ''reforme'' u klubu, sa ciljem racioonalizacije troškova, odnosno ''kresanja'' budžeta.

Taj posao se uveliko priprema, a ako je verovati Đuriću, sve bi trebalo da bude poznato već za desetak dana.

Ipak, ono što navijače Partizana u ovom trenutku sigurno najviše interesuje, jesu imena potencijalnih kandidata za Đurićevog naslednika. S obzirom da izvan kluba baš i nema nekih konkretnih nagoveštaja, ne bi trebalo isključiti ni mogućnost da promena bude ''kozmetička'', odnosno da Đurića nasledi neko od njegovih aktuelnih prvih saradnika...






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke