Partizan - Đurić opet demantuje ''kafanske priče''!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 04.09.2014.
21:22
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Prvi čovek Partizana je često imao običaj da medijske spekulacije o dešavanjima u njegovom klubu nazove ''kafanskim pričama''. Slično je i sada posle informacija o dolasku generalnog sponzora iz Azerbejdžana...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Tek što su se navijači Partizana obradovali da će generalni sponzor konačno stići u Humsku, a u toj priči se pominjala azerbejdžanska kompanija ''Sokar'', predsednik Partizana Dragan Đurić je vrlo brzo to sve demantovao.

On je u izjavi ''Novostima'' večeras naglasio da se sa pomenutom kompanijom nije ni razgovaralo i da od te priče nema ništa.

Ipak, razgovori na tu temu se ipak vode, ali Đurić nije želeo da otkriva koji su potencijalni novi sponzori crno-belih.

''Pregovaramo sa pet-šest kompanija, ali Azerbejdžanci nisu u toj grupi. Ja sam optimista i očekujem da uspešno završimo započeti posao'', istakao je Đurić.

U međuvremenu, pojedini mediji su objavili i da je jedan od potpredsednika Partizana Duško Jovanović podneo ostavku, ali Đurić demantuje i te ''kafanske priče''.

''Ni to nije tačno, pa neću ni da komentarišem'', dodao je Đurić.

A kad je prelazni rok u pitanju, Đurić i na tom planu sprema jedno iznenađenje pristalicama crno-belih, jer još uvek postoji šansa da se Partizan pojača za Ligu Evrope.

''Jedina promena koja može da se dogodi u ekipi Partizana vezana je za eventualni dolazak jednog fudbalera iz inostranstva, koji ima status slobodnog igrača'', najavio je Đurić.

A ko bi to mogao da bude, navijačima ostaje da nagađaju...








Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke