Partizan - Đurić ne brine, biće para...

Autor: Darko Mitrović
subota 23.08.2014.
18:37
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

I dok javnost ''bruji'' o velikim finansijskim problemima Partizana ovog leta, štrajku fudbalera, dok navijači traže odlazak klupskog rukovodstva, predsednik Dragan Đurić kao da ne brine previše zbog svega.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Iako su fudbaleri Partizana uoči prvog meča sa Nefčijem dobili deo zaostalih zarada, klub i dalje ima dugovanja prema njima, pa se ne može reći da su finansijski problemi u Humskoj rešeni.

Meč sa predstavnikom Azerbejdžana u četvrtak je dodatno podigao tenzije, jer su i navijači nezadovoljni onim što prikazuju njihovi ljubimci, ali pre svega su ljuti na upravu kluba čiji odlazak sve glasnije zahtevaju.

Tokom meča sa Nefčijem, govorilo se da je predsednik kluba Dragan Đurić posle 0-2 napustio ložu, ali on je u izjavi za ''Alo'' naglasio da je ostao na stadionu do kraja meča.

Osim toga, on smatra da su i drugi problemi preuveličani u javnosti i da situacija u klubu nije alarmantna. On je čak ustvrdio i da štrajka fudbalera nije ni bilo, već da se samo njihov razgovor sa rukovodstvom odužio, pa je na kraju odlučeno da se trening ne održi.

''Za Partizan mora da se gine, a para će da bude. Sredićemo to uskoro, imamo rešenje'', objašnjava Đurić.

A što se tiče skandiranja ''Uprava napolje'' na stadionu u Humskoj, predsednik Đurić je rekao da su navijači - u pravu...

''Pa, i ja bih na njihovom mestu vikao 'uprava napolje' kad je 0:2 u 17. minutu. A šta drugo da skandiraju - 'bravo, bravo'?'', uzvraća Đurić.

Međutim, njega brine nešto drugo, a što je u domenu stručnog štaba i igrača.

''Brine me što tako lako primamo golove. Prvo Ludogorec, pa sad Nefči... ali stručni štab i treneri treba da se pozabave time'', zaključio je Đurić, a prenosi ''Alo''.

Revanš je već sledećeg četvrtka, utakmica koja je ponovo 'biti il' ne biti' za Partizan, a stručni štab će do tada valjda uspeti da reši probleme u odbrani...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke