Partizan - Đurđić blizu transfera, ali kad se Leo vraća?

Autor: Darko Mitrović
petak 30.12.2016.
12:43
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

S obzirom na višak napadača u trenutnom sastavu, jasno je da će Partizan ove zime ostati bez bar jednog od njih, ali opet postoji i jedna neizvesnost oko Leonarda.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Izlaznim vratima stadiona u Humskoj trenutno je najbliži Nikola Đurđić, koji je u finišu jesenjeg dela sezone potpuno ispao iz kombinacije za najbolji sastav crno-belih i sada se aktivno radi na njegovom transferu tokom zimske pauze.

Kao što znate, sportski direktor Partizana Ivica Iliev nedavno je boravio u Italiji, a po svoj prilici je i Đurđićeva prodaja bila jedna od tema razgovora sa predstavnicima pojedinih tamošnjih klubova.

''Žurnal'' je danas preneo da je Kjevo iz Verone zainteresovan da iskusnog napadača Partizana dovede ove zime, ali na šestomesečnu pozajmicu, uz mogućnost otkupa njegovog ugovora ukoliko opravda očekivanja.

Inače, on se letos obavezao na dvogodišnju vernost Partizanu, do leta 2018. godine.

Pomenuti izvor takođe otkriva i situaciju oko Brazilca Leonarda, najboljeg fudbalera Partizana, sa kojim su crno-beli postigli dogovor o ostanku do završetka letnjih evropskih kvalifikacija.

Popularni Leo se već uveliko odmara u domovini, ali ono što je neizvesno u celoj priči, jeste datum njegovog povratka u Beograd.

Partizanove pripreme startovaće 9. januara i sigurno je da se Leonardo tada neće pojaviti na prozivci, jer je dobio nešto duži odmor. Koliko duži, još uvek nije poznato, a treba napomenuti da će se crno-beli 19. januara preseliti u Portorož na glavni deo priprema.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Friday, 30.12.2016
19:17
avatar
Friday, 30.12.2016
16:37

Ovo bi bila sjajna vest.Kijevo Verona dosta dobar tim,dobro igracu,a imamo mogucnost da ga vratimo ako proradi ili prodamo ako ga budu zeleli,dobro i za klub.Ako vec ne moze da ostane,pozajmica bi bila OK.

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Friday, 30.12.2016
14:31
avatar
Dado35
Friday, 30.12.2016
14:10

Djurdjiću od tebe nije bilo a ma baš ništa.Osim one asistencije u derbiju.

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Friday, 30.12.2016
13:45

Znaci, ipak posle Bozica. Bicemo ofanzivno mnogo jaki po levoj strani ako Libijac dodje umesto Miletica. Stoper je blizu potpisa, napadaca smo vec doveli, jos Fantoma negde da udomimo i umesto njega dovedemo neku box to box zver, pa da plodimo na prolece. Golman i desni bek na leto u slucaju da se sada nista ne uradi, a mislim da to i ne bi bilo tako strasno.nIsto tako, ne bih imao nista protiv da prodamo Stevanovica i Mihajlovica kako bi doveli desno krilo, neko ko je bar priblizno po kvalitetu Leonardu.

avatar
Partizan/Lazio
Friday, 30.12.2016
14:24

Jesi li gledao Monira skoro?Kad je igrao protiv Vose bio sam na letovanju pa nisam ispratio,nemam predstavu da li je napredovao...

avatar
Partizan/Lazio
Friday, 30.12.2016
15:21

Raduje me sto(ako dodje) konacno imamo beka koji zna da centrira,ali kao sto kazes nije ni on kompletan,ako se vec uzima stranac i planiramo da resimo tu poziciju na duze vreme treba nam neko jos bolji.

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Friday, 30.12.2016
14:32

P.S. Da li bi igrao za selekciju Katalonije? :-D

avatar
RVT SPT SRB JSD ACM
Friday, 30.12.2016
14:28

Samo sam ga tad i gledao:-), drugacije neko izgleda kad ima onako lose saigrace kao sto ih je on imao u tom dvomecu, a ne mogu da kazem da li je to bas to i za Evropu. Opet mozda necemo imati bas komplet beka, to je skoro sigurno, ali da ne bih urekao nista, trazio sam stranca na toj poziciji...