Partizan - Đukić otkrio šta je SIGURNO od pojačanja!

Autor: Darko Mitrović
sreda 07.06.2017.
19:49
Izvor: Sportske.net, RTS

Novi trener Partizana poručio da će nastaviti posao koji je započeo Marko Nikolić, ali da bi u tome uspeo, neophodna su i pojačanja ovog leta.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Na tu temu u Humskoj su ovih dana baš tajanstveni, sportski direktor Ivica Iliev za sada uspeva da od javnosti sakrije koji igrači su u fokusu crno-belih, a novi šef struke Miroslav Đukić je tokom sinoćnjeg gostovanja na RTS-u makar otkrio i na kojoj poziciji će crno-beli sigurno da se pojačaju.

Na početku razgovora ponovo je izrazio veliko zadovoljstvo zbog povratka u Humsku posle 10 godina.

''Ja sam zaista srećan što sam došao u Partizan. Poklopile su se kockice da sam ja bio slobodan i da je Partizanu trebao trener. Nisam se dvoumio nijednog momenta kada sam dobio poziv. Zaista sam presrećan što sam ponovo došao kući, u moj Partizan", rekao je Đukić za RTS.

Na Javnom servisu su ga podsetili i na onaj čuveni 128. večiti derbi na Marakani iz tog perioda, kada je Partizan slavio na Marakani sa 4:2.

''Bila je to velika pobeda kojon je završena dominacija Zvezde posle 11 godina. Ali, važan je način na koji smo to uradili, modernim prilazom, evropskim Partizanom, koji je vršio pritisak, nije dozvolio protivniku da igra. Radovao sam se toj pobedi zbog ekipe koja je bila puna pravih Partizanovaca, a i dan danas sam sa njima u kontaktu'', izjavio je Đukić.

O aktuelnom sastavu Partizana izneo je niz pohvala, veoma je zadovoljan onim što je zatekao.

"Ovo je Partizan koji je osvojio duplu krunu. Čvrsta ekipa, takmičarska... Moja ideja Partizana i ne može da bude druga nego jedan Partizan koji igra napadački, ofanzivni fudbal. Mi se borimo za titule i moramo tako da igramo, ko god bio protivnik.

Ekipa je takmičarska, zna da igra na rezultat, Marko je zaista napravio fantastičan posao posle jedne teške sezone. Napravio je čvrstu, homogenu ekipu koja igra takmičarski fudbal i mi ćemo samo nastaviti tamo gde je on stao''
, izjavio je Đukić

Na kraju je progovorio i o pojačanjima, ali kao ni Iliev, nije otkrivao imena. Ipak, jedno pojačanje sa sigurnošću očekuje.

''Partizan ima okosnicu tima koja je već pripremljena. Dovešćemo neka pojačanja. Na mestu Milenkovića koji je otišao u Fiorentinu moramo da dovedemo novog igrača, to je sigurno.

Mi ulazimo u novu sezonu sa velikim ambicijama, želimo da se plasiramo u LŠ i sve ćemo učiniti da se to dogodi'',
zaključio je Đukić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

32 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R E V O L T
Thursday, 08.06.2017
11:13

Ima podlogu, ali to je samo podloga, trebaju nam jos paradajz sok i kecap - obicno se to p(r)omesa (golman), sampinjoni (stoper), mesiste po izboru (kreativac kojem nije strana ni defanziva kao sto nije bila Almamiju) i neki dobar ukusan sir (spic), a ako neko voli da stavi i masline, eto i levog beka Hahaha Origano je zacin koji ce nam predstavljati kondicionog trenera:-D

avatar
R E V O L T
Wednesday, 07.06.2017
20:46

Novi stoper se podrazumeva, tu ce nam trebati cak dvojica (1+1), ali ono bez cega nece moci nista da se uradi u Evropi je i jedan ispred Evertona, a iza Djurdjevica. Neki minimum minimuma su stoper, levi bek i taj novi Moreira, ali mislim da nam treba i golman to jest novi golman ili levi bek su pod moranje...

avatar
Navijač Partizana
Wednesday, 07.06.2017
21:38

Ne treba nam novi levi bek...

avatar
R E V O L T
Thursday, 08.06.2017
11:41
avatar
El Matador PFC-FCB
Wednesday, 07.06.2017
22:05

Pročitao sam negde nešto o povratku golmana Mladena Božovića. Šta misliš o tome?

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Wednesday, 07.06.2017
20:44

Nije zavrsena dominacija posle 11 god i tad smo uzeli titulu

avatar
Maximovic
Wednesday, 07.06.2017
21:11

Navedi mi period kad ste vi to osvajali titulu 11 god. Ako nisi skapirao nasta se mislilo pod prekidom dominacije onda nemoj ni da pises ovde.

avatar
Nemanja Vidiic No.1
Wednesday, 07.06.2017
23:23

znam na sta se mislilo,ali nije prekinuo nikakvu dominaciju,jedna utakmica,i posle opet odmah poraz i izgubljena titula

avatar
Wednesday, 07.06.2017
22:03

NeMoj biti nervozan,znas ti sta je to...To je ono kad nekog ne mozes da dobijes u gostima.Promenis 10 generacija iz omladinaca u prvi tim i svaki put isto!!!Ja tebi cestitam na duploj kruni,stvarno ste je zasluzilu!!!Ali...

avatar
Grobar977
Wednesday, 07.06.2017
21:39

Od osamostaljenja drzave pogodi ko ima 8 osvojenih titula a ko 3?

avatar
Partizan/Lazio
Wednesday, 07.06.2017
20:35

Mozda nekima deluje da Djukicev optimizam nema podlogu,ali on je sada u odnosu na pocetak prvog mandata u neuporedivo boljoj situaciji.On je tada u dva prelazna roka doveo Rukavinu,Lazica,Tosica,Moreiru,Zuku,Dijaru i dao pravu sansu Joveticu i Obradovicu,prakticno je samo Mihajlov preziveo secu.Sada medjutim on ima kicmu tima i treba da odradi finese,naravno da ga to raduje i uliva mu sigurnost.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 07.06.2017
21:06

Treba nam štoper, igrač sredine terena i proveren golman (ali možda će i Stevanović početi da redovno dobro brani).

avatar
Partizan/Lazio
Thursday, 08.06.2017
13:54

Definitivno,stoper i kreativniji vezni moraju da budu klasa i da prave ozbiljnu razliku.

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 07.06.2017
20:31

Samo sa Zvezdasem na celu moze biti jak partizan.