Partizan desetkovan na megdan Asterasu!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 30.09.2014.
10:32
Izvor: Sportske.net

Stručni štab FK Partizan na čelu sa Markom Nikolićem naći će se na velikim iskušenjima pred duel sa Asterasom pošto crno-beli u Tripolisu neće moći da računaju na nekolicinu standardnih prvotimaca.

Beta/BranislavBozic/Ds
Beta/BranislavBozic/Ds

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan u četvrtak gostuje Asterasu iz Tripolisa u okviru drugog kola grupne faze takmičenja u Ligi Evrope a povrede nekolicine igrača i suspnezija Petra Škuletića prave Marku Nikoliću i njegovim saradnicima ozbiljan problem.

Još pre početka grupne faze takmičenja postalo je jasno da će Partizan u prva dva susreta ući lišen pomoći prvog strelca ekipe Petra Škuletića koji je kažnjen sa dva meča neigranja zbog isključenja u Bakuu.

"Nema ništa od toga, žalba koju smo uputili nije usvojena i ne možemo da računamo sa Petrom Škuletićem ni u meču sa Asterasom. Pokušali smo da reagujemo jer smatramo da naš igrač nije kriv za događaje u finišu revanš susreta sa Nefčijem, ali ćemo morati bez Petra još ovaj put" rekao je Nikolić za "Sport".

Unija evropskih fudbalskih asocijacija nije uvažila argumente crno-belih a suspenzija je ostala na snazi pa Nikolić definitivno ne može da računa na Škuletića u duelu sa Asterasom.

Povrede su takođe još jedan veliki problem pred predstojeći meč jer Nikolić ne može da računa na povređenog Darka Brašanca i Miloša Ostojića a pod znakom pitanja su Nikola Drinčić, Vladimir Volkov i Branko Ilić.

Levi bek je obnovio povredu primicača na meču sa Totenhemom i od tog duela nije imao prilike da igra, dok je Drinčić povređen na gostovanju Radničkom.

Slovenac Branko Ilić poslednji je igrač koji je stavljen na spisak "povređenih". On od početka nedelje ima visoku temeraturu, grip je učinio svoje, i veliko je pitanje u kojoj će meri biti spreman za duel na Peloponezu.

Utakmica 2. kola grupe "C" između Asterasa i Partizana igra se u četvrtak od 21 čas i 5 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke