Partizan - ''Desetka'' je u Babovićevim rukama!

Autor: Darko Mitrović
sreda 14.01.2015.
13:54
Izvor: Sportske.net

Klub iz Humske, kako je juče i najavljeno, priredio je zvaničnu promociju povodom transfera Stefana Babovića u Partizan.

Beta/RastkoCerge/Ds
Beta/RastkoCerge/Ds

Povezane vesti

Stefan Babović će ovoga puta nositi dres sa brojem 10 na leđima, što je još jedan pokazatelj koliko u Humskoj očekuju od ovog igrača u narednom periodu. On je potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom, a prethodno je za ovaj klub igrao od 2004. do 2006. i od 2010. do 2012. godine.

Njega je na konferenciji za novinare u Humskoj predstavio novi sportski direktor Dragan Ćirić.

''On je bio neki naš izbor i uklapa se u profil igrača koji nama treba, sa odličnim ljudskim i fudbalskim osobinama. Takođe, neka naša filozofija je da imamo iskusne igrače koji znaju šta je Partizan i na koje mlađi igrači mogu da se oslone. Stefanu želim sve najbolje, da radi ono što najbolje zna i sve će biti u redu'', rekao je Ćirić.

Reč je zatim dobio Babović, koji je odmah ponovio koliko voli Partizan.

''Dosta godina sam proveo u klubu, pobeđivali smo zajedno i nadam se da ćemo i dalje. Ovo je klub koji volim i ovde se osećam kao kod kuće. To može da razume samo onaj ko voli Partizan'',
rekao je Babović.

On je dodao i da neće sebe stavljati u prvi plan, a kad je u pitanju odnos sa navijačima, posebno posle priča da je bio ''meta'' Zvezde, naglasio je da ne želi da se pravda.

''Imao sam tri prelazna roka i nisam prešao u suparnički tabor, čekao sam Partizan, ali sam se i pokazao kao pravo pojačanje''.

Sportski direktor Ćirić je izrazio čuđenje zbog čega se i pojreću takva pitanja, uveren da će Babović pokazati na terenu koliko vredi.

''Ja sam i navikao da igram pod pritiskom, to za mene neće biti ništa novo'', dodao je Babović, uveren i da će opravdati činjenicu da baš on nosi ''desetku''.

Naravno, kad su u pitanju ciljevi sa Partizanom, Babovićev odgovor je očekivan.

''Dupla kruna, naravno. Što se tiče Evrope, mislim da ne treba lagati narod, moramo biti realni i reći da možemo u Ligu Evrope, a svakako, treba pokušati da se domognemo i Lige šampiona'', zaključio je Babović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Par Kečeva
Wednesday, 14.01.2015
14:57

Tek je došao,a ja već želim da ode.

avatar
miodrag.r
Wednesday, 14.01.2015
16:08

pustite coveka da igra.Zvizduke zamenite aplauzima,pa ce vam se decko oduziti na pravi nacin.

avatar
Par Kečeva
Wednesday, 14.01.2015
18:22

Naravno,kao i prva dva puta.Kad neko nije za Partizan-nije.Sada će njegov tata da nam završi neko sponzorstvo,a zauzvrat ćemo mi morati da gledamo davljenje lopte vječitog talenta.Do nekoga novog Šamroka.

avatar
Realan
Wednesday, 14.01.2015
17:54

Ej sefe,koji ti je vrag :D