Partizan - Debituju Edo Murić i Kuzeloglu!

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.10.2014.
11:30
Izvor: Sportske.net

Dobre vesti za sve pristalice Partizana - BAT blokada i definitivno postaje prošlost, pa će u drugom kolu ABA lige ekipa Partizana biti jača za dvojicu letošnjih pojačanja.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Iako su slovenački mediji prethodnih dana pisali kako Partizan treba da uplati i neku dodatnu kamatu Jaki Klobučaru, kako bi mu blokada bila skinuta, trener Partizana Duško Vujošević je na današnjoj konferenciji za novinare potvrdio da će u drugom kolu ABA lige protiv Krke moći da računa na dvojicu novajlija - Eda Murića i Janisa Kuzeloglua.

Podsetimo, Partizan je i bez njih dvojice u timu, uspešno startovao u regionalnoj ligi, slavio je na gostovanju Solnoku, pa navijači crno-belih sada imaju razloga za optimizam i pred duel sa slovenačkom Krkom.

Edo Murić, koji je već tokom priprema pokazao da će biti veliko pojačanje, tako će imati zvanični debi u crno-belom dresu baš protiv bivšeg kluba.

Navijačima Partizana sada ostaje da u što većem broju dođu u sredu u Pionir i pomognu crno-belima da upišu i drugu uzastopnu pobedu, a prvu na svom parketu u novoj sezoni.

Dodajmo još i da je letos u Partizan stigao Andreja Milutinović, koji ima problema sa povredom, da status Luke Bogdanovića još uvek nije definisan, kao i da se očekuje bar još jedno pojačanje iz inostranstva.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke