Partizan dao četiri gola, slavio 2:0 protiv Lovćena

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 22.06.2014.
20:13
Izvor: Sportske.net

Golovima Vladimira Volkova i Nikole Ninkovića fudbaleri Partizana pobedili su danas u Užicu ekipu Lovćena u pripremnoj utakmici koja je imala i humanitarni karakter.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Vicešampion Srbije odigrao je u nedelju pripremnu utakmicu protiv crnogorskog Lovćena, a duel na Begluku imao je i humanitarni karakter.

Izabranici Marka Nikolića postigli su danas četiri gola ali su slavili rezultatom 2:0 (1:0) pošto su golovi Beka Fofane i Saše Ilića bili poništeni zbog ofsajd pozicija.

Crno-beli su sve vreme kontrolisali igru i imali više lopte u posedu a prvi pogodak na utakmici pao je već u 24. minutu kada je Vladimir Volkov, nakon asistencije Petra Grbića, desnom nogom pogodio donji levi ugao Perovićevog gola.

Lovćen je do tog trenutka stvorio dve prilike preko Merdovića ali je oba puta prvotimac vicešampiona Srbije tukao van okvira Živkovićevog gola.

Do odlaska na odmor Partizan je imao još najmanje četiri dobre prilike za gol ali je danas raspoloženi golman Lovćena uspevao da sačuva mrežu posle udaraca Lazovića, Drinčića i Pantića.

Drugo poluvreme Marko Nikolić je iskoristio da ukaže priliku desetorici novih igrača a samo je Vojislav Stanković ostao na terenu od fudbalera koji su utakmicu počeli.

Već posle osam minuta igre Beko Fofana postiže gol ali on biva poništen zbog toga što se napadač našao u ofsajd poziciji.

Samo pet minuta kasnije Nikola Ninković na asistenciju Predraga Luke, a posle kornera Marka Lomića, postiže evrogol i postavlja, ispostaviće se, konačnih 2:0 za crno-bele.

Mogao je Ninković do drugog pogotka u 62. minutu ali je golman Lovćena dobro intervenisao što mu nije pošlo za rukom minut pre kraja kada je Saša Ilić pogodio mrežu. Pogodak kapitena Partizana potom je poništen jer se našao u ofsajdu.

Lovćen: Perović Jovan, Radunović Miloš, Martinović Vuk, Tatar Vladan, Simović janko, Kosović Srđan, Merdović Luka, Brnović Nenad, Božović Draško, Bogdanović Dejan, Draganić Nikola

Igrali su još: Perović, Vujović, Draganić Marko, Đurović, Vušurović, Vujanović, Pejaković, Ueda Kirofumi, Martinović Ilija

Partizan: Živković Živko, Stevanović Miladin, Volkov, Ostojić, Stanković, Marković, Drinčić, Pantić, Živković Andrija, Lazović, Grbić

II poluvreme: Kljajić Filip, Pauljević, Lomić, Stanković, Trajković, Gulan, Brašanac, Ilić, Luka, Ninković, Fofana

Utakmica u Užicu, kojoj je prisustvovalo oko 1.000 ljudi, bila je humanitarnog karaktera, sav prihod od ulaznica namenjen je ugroženima od poplava u Bajinoj Bašti, a crno-beli su sakupili 120.000 dinara.

Fudbaleri Partizana sutra završavaju prvi deo priprema na Zlatiboru, a 28. juna putuju za Sloveniju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke