Partizan - Da li će ovo biti Jankovićeva sezona?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 10.07.2017.
13:13
Izvor: Sportske.net

Očekivanja su velika, kako on gleda na sve to?

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Partizanov vezista Marko Janković juče je proslavio 22. rođendan i između ostalog poželeo i uspeh sa crno-belima na evropskoj sceni.

Ono što mu nije drago pred start nove sezone, to je ishod žreba, zahvaljujući kojem će crno-beli odmah morati da odmere snage protiv njegovih zemljaka iz Crne Gore, ekipe podgoričke Budućnosti.

''Žao mi je što već u drugom kolu igramo sa njima, samo jedna ekipa može da ide dalje. Budućnost je kvalitetna ekipa, ali mislim da smo kvalitetniji od njih i kao što šef kaže, strpljenje je veoma važno'', objašnjava Janković.

Sportski direktor Iliev ne krije da od Jankovića u sledećoj sezoni očekuje još više. ''Desetka'' crno-belih je toga u potpunosti svesna.

''Koliko god da igrate dobro, naredne sezone svi traže više. Dugo sam u klubu, spreman sam na to. Pred nama su novi izazovi, sada nam je cilj da uđeno u Evropu, daću sve od sebe da budem bolji nego pošle sezone'', poručio je Janković.
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Branislav
Monday, 10.07.2017
15:24

Da li ce ovo biti njegova sezona? Pa Mesijeva treba da bude svaka...mislim, ipak je on Mesi. Ne znam sta je cekao do sad da se dokaze u pravom svetlu. Podrska za Mesija! :)

avatar
gmarkovic
Monday, 10.07.2017
14:25

Mesi i Nejmar (Jankovic i Mihajlovic) po stranama. U spicu Ronaldo i Leva (Leonardo i Djurdjevic) i ovaj Miletic puno lici na Marsela. Imace Partizan tim za velika dela. Jevtovic dosta podseca na Modrica.

avatar
nenadnenad1234
Monday, 10.07.2017
14:00

Prema pisanju novinara nama i nije potrebno pojacanje u ofanzivnoj liniji, ako Mihajlovic i Jankovic imaju svoje najbolje sezone, a Djurjdevic i Leonardo odigraju kao prosle sezone mi smo na konju.

avatar
Branislav
Monday, 10.07.2017
15:25

..... A Ilić odigra kao dečačić iz mlađih dana...