Partizan - Cenjeniji u Evropi, nego u Srbiji!?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.09.2014.
09:06
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

To je jedan od utisaka Partizanove direktorke marketinga Snežane Filipović koja je predstavljala Partizan nedavno na žrebu grupa za Ligu Evrope u Monaku.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Posle uspeha u dvomeču sa Nefčijem, navijači, ali i svi u Partizanu jedva čekaju start takmičenja u Ligi Evrope i premijerni duel sa Totenhemom.

Doduše, poslednjih dana crno-beli se suočavaju sa sve većim kadrovskim problemima zbog povreda i to je problem kojim će se narednih dana baviti stručni štab na čelu sa trenerom Markom Nikolićem.

Ali, u međuvremenu je o učešću crno-belih u LE zanimljivo čuti mišljenje Partizanove direktorke marketinga Snežane Filipović, koja najavljuje da će klub pokušati da dodatno zaradi od mečeva sa atraktivnim rivalima tokom jeseni.

''Paket koji nudimo oglašivačima samo za meč sa Totenhemom od šest minuta na LED ekranima, na fiksnim panoima i na semaforu je oko 20.000 evra. Nekoliko engleskih kompanija je već zainteresovano i sigurno će iskoristiti ovu priliku'', izjavila je Filipović, a prenose ''Novosti''.

Ona takođe prenosi svoje utiske sa žreba, gde se, kako ističe, još više uverila u veliki ugled koji Partizan ima u Evropi.

''Moram da priznam da Partizan, njegovu istoriju i njegove rezultate mnogo više cene u Evropi nego u Srbiji'' , uverava Filipović i navodi još jedan konkretan primer.

''Pre revanša u Bakuu dobili smo lep komplimet od domaćina. Oni su nam rekli da su ponosni na svoja dva gola u prvoj utakmici i dodali da je to bolje od onoga što je Real Madrid uradio pre 10 godina na našem stadionu, kada nije uspeo da zatrese mrežu Mateusovog tima'', objašnjava Filipović.

Posle ovako lepih reči na račun Partizana, na ekipi Marka Nikolića je sada da u Ligi Evrope opravdaju sve komplimente i možda tokom jeseni naprave i korak više u Evropi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke