Partizan čeka Čuku, Lalatović ide na 'svoje'

Autor: Beta Beta
subota 13.09.2014.
10:52
Izvor: Beta

Utakmicama petog kola, posle dvonedeljne pauze zbog obaveza reprezentacije, za vikend se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Partizan dočekuje Čukarički, a Crvena zvezda igra u Kruševcu protiv Napretka.

Partizan u malom gradskom derbiju sutra od 19.30 na svom terenu igra protiv Čukaričkog i želi dobar rezultat kako bi nastavio niz pobeda i sačuvao prvo mesto na tabeli. Takođe, crno-beli žele da naprave dobru uvertiru pred početak takmičenja u Ligi Evropa i utakmicu sa Totenhemom, u četvrtak.

Čukarički je uz Partizan i Crvenu zvezdu jedina neporažena ekipa. Nalazi se na četvrtom mestu sa osam bodova i ima četiri manje od Partizana. U prošlom kolu Partizan je pobedio Rad sa 4:0, a Čukarički je bio bolji od Voždovca, 2:0.

Fudbaleri Zvezde, koji su zbog slabije gol razlike iza Partizana, igraju sutra od 17 časova u Kruševcu protiv Napretka i pokušaće da pobede kako bi se zadržali u vrhu tabele. Trener Nikola Lalatović predvodiće ekipu protiv svog bivšeg kluba Napretka, koji je napustio prošle sezone kako bi preuzeo beogradski tim.

Zvezda je u prošlom kolu pobedila Spartak minimalnim rezultatom, a Napredak, koji je do sada osvojio samo jedan bod, izgubio je od Mladosti sa 1:2. Zvezda ima 12 bodova, a Napredak zauzima 14. mesto sa jednim bodom.

Vojvodina u nedelju od 19 časova igra protiv Radničkog iz Niša i želi dobar rezultat kako bi zadržala treće mesto. Radnički u utakmicu ulazi sa novim trenerom, bivšim kapitenom Sašom Mrkićem, koji je zamenio otpuštenog Dragoslava Stepanovića.

Novosađani su treći na tabeli sa devet bodova, a Radnički je uz Voždovac jedina ekipa koja u prva četiri kola nije osvojila bod. Voždovac će sutra od 19.30 na svom terenu igrati protiv Radničkog iz Kragujevca.

Spartak na svom terenu igra protiv Jagodine sutra od 16.30, a u istom terminu Novi Pazar će kao domaćin igrati protiv Mladosti iz Lučana.

Donji Srem sutra od 16.30 na svom terenu dočekuje Rad i to će biti duel ekipa koje su u prva četiri kola ostvarile po dve pobede i poraza. Takodje, Borac i OFK Beograd, koj igraju od 19.30, imaju isti broj bodova - sedam, nakon što su zabeležili po dve pobede, nerešeno i poraz.

Parovi petog kola Super lige Srbije:

Subota:

Donji Srem - Rad (16.30)
Novi Pazar - Mladost (16.30)
Spartak - Jagodina (16.30)
Napredak - Crvena zvezda (17.00)
Borac - OFK Beograd (19.30)
Partizan - Čukarički (19.30)
Voždovac - Radnički (KG) (19.30)

Nedelja:

Vojvodina - Radnički (N) (19.00)

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke