Partizan će u Nišu da naiđe na ZID! Znate li otkad Radnički nije primio gol?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 15.05.2017.
10:05
Izvor: Sportske.net

''Čelična'' odbrana Nišlija blista u plej-ofu, može li odoleti i najboljem napadačkom tandemu u ligi?

Beta/SašaĐorđević/Ev
Beta/SašaĐorđević/Ev

Povezane vesti

Posle promenljivih igara tokom proleća, kada se ušlo u završni deo sezone ekipa Radničkog iz Niša je zaigrala mnogo bolje, a to se pogotovo odnosi na igru u defanzivi.

Naime, u protekla četiri kola, tim Milana Rastavca nije primio ni jedan jedini gol i to će im biti veliki adut i pred mečeve sa Partizanom i Crvenom zvezdom u preostala dva kola.

Podsetimo,u prošlom kolu Radnički je remizirao u Novom Sadu protiv Vojvodine (0:0), prethodno je slavio u Kruševcu protiv Napretka (2:0), istim rezultatom trijumfovao i na ''Čairu'' protiv Javor Matisa, a protiv Voždovca, takođe u Nišu slavio je sa 3:0.

Poslednji put odbrana Nišlija kapitulirala je u Lučanima, i to tri puta, u porazu od Mladosti rezultatom 3:2.

Dakle, ukupno 381 minut golman Zogović nije vadio loptu iz mreže, ali sada će biti na najvećem iskušenju, jer mu dolazi Partizanov tandem ''Đu-Le'' koji je zajedno postigao 43 pogotka ove sezone.

S druge strane, evidentno je da se i Partizan muči protiv dobro organizovanih protivničkih odbrana, protiv Voždovca crno-beli nisu stvorili previše prilika, ali su uspeli da naprave preokret i dođu do novih bodova.

Jasno je da će im na ''Čairu'' biti još teže, ali ako žele titulu, moraće i tu prepreku da savladaju.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke