Partizan će tek da upozna pravog Luku Jovića?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.04.2015.
13:45
Izvor: Sportske.net, Sport

Najveća nada Crvene zvezde, 17-godišnji napadač Luka Jović konačno je ''podesio nišanske sprave'', što su na svojoj koži osetili fudbaleri čačanskog Borca. Bliži se i ''večiti derbi'', može li Luka da nastavi u istom stilu?

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Dugo je trener Nenad Lalatović čekao da proradi Zvezdin mladi golgeter, ali se strpljenje isplatilo.

Golovima protiv Borca na Marakani, ali i u dresu omaldinske reprezentacije Srbije, Luka Jović je najavio znatno ubojitiji finiš sezone, što može samo da raduje sve Zvezdine pristalice.

Naravno, golovi doprinose i mnogo većem samopouzdanju Luke Jovića u susret ''večitom derbiju''. On će protiv crno-belih biti posebno motivisan, imajući u vidu njegove promašaje jesenas u Humskoj, kada je Partizan slavio sa 1-0, golom Drinčića.

''Možda sada postignem het-trik. Šalu na stranu, čeka nas velika borba, iz koje hoćemo da pokažemo da smo šampioni. Neka pobednika odluči i neko od saigrača, nemam ništa protiv'', ističe Jović u izjavi za ''Sport''.

Naravno, trka za titulu neminovno proizvodi i veliki psihološki pritisak, a Luka Jović tvrdi da se sa svim tim uspešno bori.


''Taj pritisak nam često otežava posao, kao i neke glupe priče iz komšiluka. Mesta na tronu ima samo za najbolje, ali se nećemo predati, pogotovo što sledi derbi na našem terenu'', konstatovao je Jović.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke