Partizan će ''platiti ceh'' zbog Zvezdinog kiksa protiv ''Zmajeva''?

Autor: Beta Beta
četvrtak 16.10.2014.
18:45
Izvor: Beta

Jedan od najvećih Zvezdinih aduta u predstojećem večitom derbiju svakako je Darko Lazović, koji uverava da je atmosfera u redovima crveno-belih odlična i da je ekipa Nenada Lalatovića silno motivisana da se baš protiv Partizana iskupi za nedavni kiks prot

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović rekao je danas da njegova ekipa želi da se pobedom protiv Partizana iskupi za poraz u prošlom prvenstvenom kolu.

"Mislim da ne treba toliko da gledamo njih, već da mnogo više pažnje obratimo na nas same. Utakmica u subotu nam je dobra prilika da se iskupimo za kiks protiv Voždovca u prošlom kolu", rekao je Lazović za klupski sajt.

Zvezda će u subotu od 19.00 gostovati Partizanu u devetom kolu Super lige Srbije.

"Očekuje nas dosta teška utakmica, pogotovo jer je Partizan do sada zabeležio sve pobede u prvenstvu. Jedan jedini poraz ove sezone zabeležili su u Evropi, na gostovanju", naveo je Lazović.

On je istakao da ekipa u dobroj atmosferi dočekuje utakmicu, iako je uzdrmana povredom Marka Petkovića.

"Odlična je atmosfera, imali smo dve nedelje pauze zbog utakmica reprezentacija. Vredno smo trenirali, ali i dalje čekamo da se vrate neki igrači koji su imali reprezentativne obaveze. Ostaje velika žal što se Petković povredio i njegovo odsustvo će sigurno biti veliki hendikep za ekipu", kazao je Lazović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke