Partizan će na proleće biti jači: ''Očekujte me u nokaut fazi Lige Evrope!''

Autor: Darko Mitrović
petak 29.09.2017.
18:25
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Neka njegove reči budu i dodatni motiv Partizanovim fudbalerima u preostale četiri utakmice u Grupi B Lige Evrope.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Mogao je Partizan sinoć da izbije na čelnu poziciju u ovoj grupi i značajno se približi plasmanu u nokaut fazu Lige Evrope, ali prednost od 2:0 na poluvremenu nije im bila dovoljna, pa je na kraju kijevski Dinamo slavio u Humskoj sa 3:2.

Sada je znatno teži put pred crno-belima ako želi da prođe dalje, sledi dvomeč sa albanskim Skenderbegom i duel sa Jang Bojsom u Beogradu, što su utakmice u kojima će Partizan biti pod imperativom da ostvari povoljne rezultate.

A jedan od onih koji će ih podržavati svim srcem da se izbore za ''evropsko proleće'' jeste i njihov povređeni saigrač Nebojša Kosović.

On se polako oporavlja posle operacije ligamenata kolena, a pre utakmice sa Dinamom iz Kijeva, popularni Kića je u razgovoru sa Biljanom Obradović uputio poruku svojim saigračima.

''Desilo se, ne želim više da se vraćam na to. Biću spreman za nokaut fazu Lige Evrope. Očekujte me na proleće'', poručio je Kosović.

On takođe ističe da mu veliku podršku u periodu oporavka pruža i kapiten Miroslav Vulićević koji je svojevremeno prošao kroz slične probleme.

''Sve mi lakše pada u Zemunelu uz mog omiljenog doktora Iliju Rosića i saigrače. Mnogo je lepše nego da sam sam. Miroslav Vulićević me savetuje, prošao je kroz sve ovo, nadam se da će oporavak dobro da protekne i da ću u planiranom roku da se vratim na teren'', istakao je Kosović.






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PLAYBOY
Friday, 29.09.2017
22:01

koja nokaut faza covece, da li si gledao utakmicu sinoc? a sve i da se oporavis ti igrati neces. Ovo ti kaze okoreli grobar