Partizan će danas na delu videti potencijalno pojačanje!

Autor: Darko Mitrović
subota 07.05.2016.
12:27
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

U Humskoj ne kriju da je ovaj fudbaler jedna od njihovih letnjih želja, a ukoliko se i danas bude predstavio u pravom svetlu, realizacija transfera bi trebalo da bude još izvesnija.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

U pitanju je 24-godišnji vezista Voždovca Milan Radin, o kome je i sportski direktor Partizana Ivica Iliev već govorio kao potencijalnom pojačanju crno-belih u predstojećem prelaznom roku.

S obzirom da se u 35. kolu Superlige večeras od 19 časova u Humskoj sastaju upravu ekipe Partizana i Voždovca, to će biti idealna prilika da se Iliev i trener Tomić još jednom uvere u kvalitete ovog fudbalera.

On je u prošlom kolu bio jedan od najzapaženijih u ekipi Voždovca protiv Crvene zvezde, ali ''Zmajevi'' ipak nisu uspeli da izbegnu minimalni poraz. Danas će Radin takođe imati ogroman motiv.

''Nije tajna da je bilo kontakata, ali ne bih o tome mnogo da pričam, jer je sve prepušteno menadžerima. A sigurno je da bih prelaskom u Partizan ostvario dečački san'',
poručio je Radin, a prenosi ''Žurnal''.

Ipak, on je nagovestio nove promene u sastavu ''Zmajeva'', kako bi se ukazala prilika mlađim igračima, pa nije potpuno sigurno i da li će ''rotacija'' u ekipi ovoga puta zahvatiti i Radina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Legenda JSD
Saturday, 07.05.2016
12:54

Ako se danas bude setao po terenu, ako bude gubio lopte na sredini, siguran sam da ce zadovoljiti kriterijume Ivice i Tomice. Ako Vozdovac bude igrao kao Borac, mozda jos neko osim Radina pokaze kvalitet za partizan.

avatar
Petar Petar
Saturday, 07.05.2016
14:48

Eh, pa po toj logici vi bi trebalo da dovedete 90% igraca iz nase lige.

avatar
Sunday, 08.05.2016
09:33