Partizan časti verne "Grobare"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 06.08.2015.
16:44
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Fudbalski klub Partizan odlučio je da u znak zahvalnosti zbog prelepog ambijenta koji su "Grobari" napravili u sredu uveče počasti svoje verne navijače na meču sa Spartakom.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije u sredu je obezbedio plasman u plej-of fazu kvalifikacija za Ligu šampiona čime je osigurao jesen u Evropi i šansu da se treći put u istoriji domogne grupne faze elitnog klupskog takmičenja.

Crno-beli su sinoć savladali Steauu rezultatom 4:2 nošeni podrškom sa tribina koju je pružilo 28.000 okupljenih navijača Partizana.

Fudbalski klub je u znak zahvalnosti za sjajan ambijent koji su napravili "Grobari" odlučio da navijače počasti besplatnim ulazom za duel sa Spartakom.

"Uz zahvalnost za podršku crno-belom timu u revanš meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv rumunske Steaue, FK Partizan nagrađuje sve verne navijače besplatnim ulazom na predstojeću utakmicu 4. kola SLS, koja se igra u subotu 08. avgusta" navodi se u saopštenju kluba iz Humske.

Partizan je novu sezonu u domaćem šampionatu otvorio dvema pobedama i porazom od Novog Pazara pa će u duelu sa Spartakom tražiti povratak na pobednički kolosek.

Utakmica četvrtog kola Superlige Srbije između Partizana i Spartaka zakazana je za nedelju od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 06.08.2015
19:50

Bolje bi bilo, da su stavili 120 dinara na sve karte (znači bilo gde sedeo), a da se sav novac uplati KK Partizanu. (pa ako bude 1000, 2000, 5000 € nema veze, bitno je da se pomogne i olakša KK)