Partizan - Bodiroga ne pomišlja da nasledi Đurića

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 25.08.2014.
20:16
Izvor: Sportske.net, Blic

Iako bi brojni navijači Partizana želeli takav scenario, naš proslavljeni košarkaš gotovo sigurno neće prihvatiti ulogu fudbalskog funkcionera.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Promene u upravi Partizana su neminovne i već se (pre)dugo iščekuju, pa ni eventualni plasman u Ligu Evrope neće moći da aktulnom rukovodstvu bude neki značajan adut da i u narednim godinama ostane na čelu kluba.

Međutim, problem je što još uvek skoro i da nema na vidiku ljudi koji bi uskoro mogli da naslede Đurića i njegove saradnike.

Navijači Partizana često pominju Dejana Bodirogu u tom kontekstu, ali naš proslavljeni košarkaš, iako osvedočeni Partizanovac, ne želi da se upušta u tu avanturu.

On je to i potvrdio u izjavi za današnji ''Blic''.

''Fudbal je već izlizana tema. Moji planovi su vezani za košarku i ovo čime se bavim, a takođe neumesne su i priče da ću usred priprema reprezentacije postati predsednik KSS. Ovo je vreme kada treba pričati o našim igračima i selektoru''
, istakao je Bodiroga.

A ako neće Bodiroga, ko bi onda mogao da nasledi Đurića na čelu Partizana? Da li je Tumbaković pravo rešenje, pošto se i njegovo ime ''stidljivo'' pominje po tom pitanju?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke