Partizan bira predsednika - Pokušaj TREĆI!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 24.10.2016.
09:18
Izvor: Sportske.net

Saga oko izbora novog predsednika i Upravnog odbora fudbalskog kluba Partizan nastavlja se u ponedeljak od 17 časova za kada je zakazan početak Skupštine, treće u godini na izmaku.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan mogao bi večeras da dobije novog predsednika i Upravni odbor pošto je za 17 časova zakazan početak Skupštine, treće u poslednjih pet meseci.

Kažemo MOGAO, jer je situacija u Partizanu takva da se ništa sa sigurnošću ne može tvrditi što pokazuju i poslednja dva neuspela okupljanja delagata 24. maja i 14. septembra.

Fudbalski klub Partizan već pet meseci funkcioniše pod privremenim merama koje su uvedene nakon svađe delagata i prekida Skupštine koja je bila zakazana za 24. maj.

Pre nešto više od mesec dana Skupština nije ni mogla da počne jer predstavnici prinudne Uprave nisu uspeli da okupe dovoljan broj delegata i obezbede kvorum za usvajanje dnevnog reda, a kasnije i za izbor Milorada Vučelića koji će i danas biti jedini kandidat za novog predsednika kluba iz Humske.

Milorad Vucelic
Beta/BranislavBožić/Ev

Od 14. septembra do danas nije se mnogo promenilo, izuzev nekoliko delegata koje je aktuelno rukovodstvo smenilo i na njihovo mesto postavilo druge. Upravo je to razlog zbog kojeg Nenad Bjeković i delegati koji ga podržavaju ni danas neće doći u SC "Teleoptik - Partizan" u Zemunu.

Bivši sportski direktor FK Partizan i "struja" okupljena oko njega traže pravdu na Sudu. Ročište je zakazano za 26. oktobar, pa opozicija sugeriše da Vučelić i njegovi sledbenici žele što pre da "završe posao" jer će Sud osporiti njihove odluke.

To da li će Milorad Vučelić danas objediniti funkcije predsednika JSD i FK Partizan i dalje je neizvesno. Niko sa sigurnošću ne može da tvrdi da će danas biti kvoruma, a potrebno je da se okupi najmanje 33 delegata kako bi odluke bile validne.

Ukoliko pitate Nenada Bjekovića i "opoziciju", čak i ako danas budu donošene neke odluke Sud će ih poništiti i proglasiti ništavnim.

Družimo se nešto kasnije tokom popodneva, da posvedočimo hoće li Partizan dobiti predsednika i Upravu ili zakazujemo petu "epizodu" rijalitija iz Humske.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 24.10.2016
11:50

Pa da, danas taman dajemo 40 dana klubu jer je Curkovic odustao! Sad smo klinicki mrtvi, a od tamo pola sest, sest ili pola sedam i zvanicno jer cemo biti skinuti sa aparata, taman da mi presedne rucak koji cu pojesti.

avatar
KO!
Monday, 24.10.2016
14:36

dzaba revina jesen tebra

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 24.10.2016
15:19

Necu nista rucati pre sednice, kasno sam doruckovao BuHahahahaha

avatar
Poznavalac
Monday, 24.10.2016
09:51

jadno i sramotno je da klub vode vucelic,vuletic,vazura,iliev..stidim se po prvi put kluba za koji navijam..dotakli smo dno u svakom pogledu.