Partizan bez trojice standardnih na Novi Pazar! Da li je ovo nova startna postava?

Autor: Darko Mitrović
sreda 02.11.2016.
09:20
Izvor: Sportske.net

Trku sa Crvenom zvezdom za prvo mesto na tabeli crno-beli nastavljaju sledećeg vikenda na svom terenu protiv Novog Pazara.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Utakmica sa Pazarcima na programu je u nedelju, 6. novembra, a kako sada stvari stoje, trener Partizana Marko Nikolić neće moći da računa na trojicu standardnih prvotimaca.

Prvi je Brazilac Leonardo, najbolji strelac crno-belih ove sezone, koji će predstojeći meč morati da propusti zbog četiri žuta kartona.

Osim njega, baš kao i u prošlom kolu u Surdulici, Marko Nikolić najverovatnije neće moći da računa na povređene Marka Jevtovića i zamenika kapitena Miroslava Vulićevića, koji se još uvek nisu oporavili od povreda, za razliku od ''mašine'' Evertona, kako ga je juče nazvao sportski direktor Iliev.

Dobra vest za šefa struke crno-belih je oporavak talentovanog napadača Dušana Vlahovića, koji je pauzirao dvadesetak dana zbog povrede u Gruziji, gde je nastupao sa omladinskom reprezentacijom Srbije. Ipak, teško je očekivati da bi mogao da zagra od prvog minuta.

Imajući sve ovo u vidu, sastav crno-belih mogao bi da bude sličan onom iz Surdulice, s tim što će umesto Leonarda u startnoj postavi posle duže vremena najverovatnije zaigrati Nemanja Mihajlović.

Za njega će ovo biti idealna prilika da pokaže da je u usponu forme i da se vraća na onaj nivo iz prolećnog dela prošle sezone.

Dakle, startnih 11 Partizana u duelu sa Pazarcima mogli bi da izgledaju ovako:

tim

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
disqus_n6oU6Gbe9n
Wednesday, 02.11.2016
11:34

Zasto mu Jankovic ne igra standardno meni nije jasno.

avatar
Љута Крајина
Wednesday, 02.11.2016
14:02

Добро питање. Очигледно Јанковић има неки проблем.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 02.11.2016
10:35

http://lineupbuilder.com/?sk=cy5f4

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 02.11.2016
10:28

Vidite, Partizan sad treba da proda Kljajica, Jevtovica, Kosovica i Bozinova, a posle i Djurdjica ili Mihajlovica (najkasnije kroz godinu dana jer igranjem u Evropi moze da im poraste cena obojici), treba da se oslobodi Balazica i da proda ili pozajmi Djurickovica, jedino ako Jankovic NE OSTANE kod nas na kraju sezone (ipak imajte u vidu to da je mali ovde samo na pozajmici, a nije standardan), onda mozda to i ne bi bilo toliko pametno.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 02.11.2016
10:24

Ni blizu:-) Stevanovic- Ostojic, Balazic, Milenkovic, Miletic- Everton- Stevanovic (Jankovic), Marjanovic, Mihajlovic (Stevanovic)- Djurdjic (Mihajlovic), Djurdjevic. Klupa: Jovicic, Bogosavac (Radin), Ilic, Jankovic, Djurickovic (Damnjanovic), Vlahovic, Jovanovic.

avatar
KO!
Wednesday, 02.11.2016
14:31

revoltovi sastavi

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 02.11.2016
15:15

Covek zvani sastav Hahaha