Partizan bez Trajkovića u revanšu!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 21.07.2014.
19:40
Izvor: Sportske.net

Partizanova ekspedicija, koja je danas, posle dosta problema, otputovala na Farska Ostrva, na revanš meč protiv HB Toršavna, broji ukupno 18 fudbalera, ali među njima nema Branislava Trajkovića.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaler čiji se odlazak ovog leta iz Partizana najavljivao još u finišu prošle sezone, neće biti u sastavu crno-belih u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv HB Toršavna sa Farskih Ostrva.

U pitanju je iskusni defanzivac Branislav Trajković, što je iznenadilo predstavnike medija uoči današnjeg polaska ekspedicije crno-belih na Farska Ostrva.

Kao razlog za njegovo izostavljanje naveden je problem sa povredom pete koji Trajković ima izvesno vreme.

''Odlučili smo da je bolje da ostane u Beogradu i pokuša da se zaleči'', rekao je novinarima trener Partizana Marko Nikolić.

Izostanak Trajkovića je ujedno i prilika da novajlija Branko Ilić debituje u zvaničnim mečevima u dresu Partizana, a na revanš sa HB-om otputovali su sledeći igrači:

Lukač, Živković Živko, Volkov, Vulićević, Petrović, Stanković, Luka, Brašanac, Fofana, Ninković, Grbić, Drinčić, Ilić Saša, Lazović, Gulan, Ostojić, Ilić Branko i Škuletić.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke