Partizan - Bez posebnih premija za revanš u Lubinu

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 16.07.2016.
10:34
Izvor: Sportske.net

Fudbalere Partizana narednog četvrtka očekuje revanš utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a sudeći na osnovu izjava sportskog direktora Ilieva, igrači ne bi trebalo da se nadaju posebnim premijama.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Vicešampion Srbije u četvrtak je odigrao prvu takmičarsku utakmicu u novoj sezoni a povoljniji od rezultata bio je utisak o igri izabranika Ivana Tomića koje za pet dana čeka revanš sa Zaglebjem u Lubinu.

Uoči uzvratnog meča sa poljskom ekipom bilo je reči i o posebnim premijama kako bi igrači dobili dodatni podstrek, ali se čini da od toga neće biti ništa.

"Imamo velike domete i krajnji cilj, plasman u grupnu fazu Lige Evrope. E, to se premira" poručio je sportski direktor Partizana Ivica Iliev, a prenosi "Sportski žurnal".

Dakle, crno-beli ne treba da se nadaju posebnim premijama ukoliko eliminušu Zaglebje iz Lubina već će inspiraciju za dobar rezultat morati da pronađu u grbu koji nose na grudima i nagradi koja sledi ukoliko posle eventualnih šest utakmica u kvalifikacijama budu bolji od svojih rivala.

Revanš susret drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Zaglebja i Partizana zakazan je za naredni četvrtak od 19 časova i 45 minuta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Saturday, 16.07.2016
11:07

Jedino bi nagradio Tomića.... otkazom!

avatar
MiXPartizan
Saturday, 16.07.2016
12:18

O cemu pricas ti? Koji je to razlog zbog kojeg Tomicu treba dati otkaz?

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Saturday, 16.07.2016
11:06

Za šta premije? Za prolazak dalje?! Au! Pa nisu u stanju da pobede smešno Zaglebje i još da ih nagradimo? Kako da ne!

avatar
Povratak kralja 66
Saturday, 16.07.2016
10:48

Zašto bi premirali ono što je već premirano? Ekipa treba da uči da svaku utakmicu igra onako angažovano kako su se borili u četvrtak bez obzira na takmičenje i visinu premija.