Partizan bacio "petardu", debitovao Bandalovski!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.02.2015.
13:26
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Lider domaćeg fudbalskog šampionata upisao je prvu pobedu na pripremama za prolećni deo sezone a duel sa Sinđelićem bio je prilika da debituje Bugarin Ivan Bandalovski koji je ostavio solidan prvi utisak.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana dočekali su priliku da ostvare prvu pobedu u sklopu priprema za prolećni deo sezone pošto su u beogradskom Sinđeliću pronašli "vreću za udaranje".

Crno-belima je posle svih problema i rezultatskih neuspeha u Antaliji verovatno prijao duel sa slabijim rivalom kako bi igrači povratili samopozdanje i sa više elana ušli u završnu fazu priprema.

Partizan je slavio ubedljivim rezultatom 5:0 (2:0) pošto ekipa Gordana Petrića nije bila kadra da pruži veći otpor lideru Jelen Superlige.

Partizan
- Kljajić (60' Živković) , Bandalovski (60' Pauljević), Petrović Nemanja (73' Bogosavac), Ćirković, Stevanović, Marković (60' Petrović Ivan), Brašanac (73' Lukić), Marinković, Ninković, Ilić Saša, Kojić (60' Šaponjić)

Mnogi igrači danas su bili na poštedi ali su oni koji su se našli na terenu pružili svoj maksimum i pokazali veliko zalaganje i želju da ostave što bolji utisak na članove stručnog štaba.

Goleada je počela autogolom Stevana Radulovića u 15. minutu a prednos crno-belih duplirao je Nikola Ninković četiri minuta pre kraja prvog dela igre udarcem sa bele tačke.

Za samo deset minuta na početku drugog poluvremena Partizan je golovima Nemanje Kojića (56'), Nenada Marinkovića (59') i Ivana Šaponjića (67') povisio na 5:0 posle čega je izostala želja da protivnik bude ponižen.

Današnja utakmica bila je prilika da Marko Nikolić na delu vidi Bugarina Ivana Bandalovskog koji je ostavio pozitivan utisak za sat vremena provedenih na terenu.

Koliko su crno-beli spremni i uigrani biće jasnije nakon završnog dela priprema kada Partizan očekuju nove kontrolne utakmice. Mečevi koje će lider JSL odigrati do 14. februara poslužiće Marku Nikoliću da sklopi mozaik i uigra ekipu za takmičarske bitke koje slede u prolećnom delu sezone.

Ekspedicija FK Partizan kreće put Antalije u četvrtak a na obali Mediterana ostaće do 14. februara.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke