Partizan - A sada i jedna ostavka! Biće još velikih promena u klubu!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 24.10.2016.
18:07
Izvor: Sportske.net

Nove detalje na današnjoj sednici Skupštine Partizana izneo je i Vladimir Vuletić.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC

Povezane vesti

Posle izbora predsednika i Upravnog odbora kluba, kao i Ivana Ćurkovića za počasnog predsednika, reč na Skupštini crno-belih dobio je Vladimir Vuletić koji je otkrio kakvih će novina biti još u Partizanu u predstojećem periodu.

On je na kraju svog dužeg izlaganja potvrdio da će podneti ostavku na mesto predsednika Nadzornog odbora, s obzirom da će u narednom periodu obavljati dužnost potpredsednika kluba.

''S obzirom na imenovanje na mesto potpredsednika kluba, najavljujem svoju ostavku na funkciju predsednika Nadzornog odbora'', poručio je Vuletić.

On je prethodno govorio i o pokušajima da Partizan konačno ostvari pravo vlasništva nad stadionom u Humskoj, ali i najavio promenu Statuta kluba.

''Nadzorni odbor je tesno sarađivao sa pravnim timom u vezi sa vlasništvom nad stadionom. Po organizacionoj formi FK Partizan je podoban da mu bude preneto pravo na nepokretnosti koje je radnije bilo u svojini Vojske.

Nadzorni odbor FK Partizan očekuje pozitivan ishod u korist FK Partizan kao vlasnika našeg stadiona.

U skladu sa Zakonom o sportu koji nalaže da unutrašnje akte uskladi sa svojim odredbama, FK Partizan namerava da inicira donošenje novog Statuta kluba, posebno u vezi sa privatizacijom, jezičkim rogobatnostima, stilskim nejasnoćama i pravno dvosmislenim normama, da onima koji dolaze posle nas ostavimo univerzalan, vanvremenski pravni akt jer je Partizan iznad svakog pojedinca i to nije fraza'',
poručio je Vuletić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr_znate_koji
Tuesday, 25.10.2016
07:05

Znaci sve vreme lazu svoje navijace da je stadion u vlasnistvu fk partizan? Cudo jedno kako im se jsd radpada od kad odose komunisti sa vlasti. Ostace na ulici, ugasice se jer karma je...

avatar
Monday, 24.10.2016
20:36

Majko moja ko je nama podpredsednik kluba...Sto rece grof ovaj je na fizickom preskakao lastis sa drugaricama...Mene je sramota u njihovo ime...

avatar
Anderton
Monday, 24.10.2016
19:13

Sve što imam na kažem na ovu temu ne bi bilo objavljeno.

avatar
Vanja Grubač
Monday, 24.10.2016
19:00
avatar
odjava
Monday, 24.10.2016
18:57

stadion Partizana NIJE KASARNA pa da pripada vojsci . Alo umro je tito . Pazi majketi vojska ima stadion sa tribinama ,salama i terenima pa oni trebaju da budu u kasarnama na granicama poligonima , da ne kazem Kosovu itd.

avatar
KO!
Monday, 24.10.2016
18:25

a kada ces da se sastanes sa onom dvojicom iz bazena opet mozda?

avatar
KO!
Monday, 24.10.2016
18:22

kako moze neko da daje ostavku na poziciju koja ne postoji?