''Parni valjak'' upalio motore, Đukić najavio ''lepu sezonu''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 12.06.2017.
10:31
Izvor: Sportske.net

Đukić obavio prozivku, evo šta očekuje od sledeće sezone! Igračima se obratili i Vučelić i Iliev.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan počeo je danas pripreme za narednu sezonu, a uprava i stručni štab izrazili su pozitivna očekivanja i želju da se odbrane trofeji iz prošle sezone.

"Uspesi iz prošle sezone su obaveza za ovu. Treba da nastavimo u tom duhu, sa tim ambicijama. Napravio se sjajan rezultat, ali Partizan ne sme da stane, mora jače, mora bolje. Nastavićemo da se borimo. Naš prvi cilj je Evropa, da stvorimo jedan evropski Partizan, koji će igrati ozbiljnu ulogu u Evropi. Treba da taj timski duh koji imate prenesete na teren. Pred nama je lepa sezona u kojoj treba da se borimo da ostvarimo sve naše ciljeve", rekao je trener Miroslav Đukić novinarima u sportskom centru Teleoptik.

Igrači, uprava i stručni štab su na zvaničnoj ceremoniji poželeli sreću okupljenima. Predsednik Milorad Vučelić rekao je da je želja tima da odbrani titulu.


"Na ovim prozivkama ranije bila je želja da osvojimo i titulu i kup. Sad smo ih osvojili i sada moramo da ih odbranimo. Pred nama se nalazi veliki izazov, a to su evropska takmičenja. To počinje za tačno mesec dana i ona su nam veoma važna. Mi kao Srbija jesmo deo Evrope, a sada bi trebalo vašim igrama i trudom da zauzemo mesto u fudbalskoj Evropi. Mi ćemo uvek biti tu za sve va, ne samo kad pobeđujete. Pred nama je duga godina takmičenja. Ja vam želim svaku sreću. Uzdamo se u vas, imamo veliko poverenje u vas, sjajna ste ekipa, nema razloga da se ovaj pobednički niz ne nastavi", rekao je predsednik Partizana.



Sportski direktor Ivica Iliev
kazao je da veruje da tim može da napravi iskorak u Evropi.

"Ne volim previše da se vraćam na ono što je bilo, a bilo je predivno. Verujem da možemo i da smo spremni da napravimo iskorak u Evropi. Pokazali ste da imate pobednički mentalitet i snagu. Izuzetno verujemo u vas, svi u upravi, ali i navijači, a sada celokupna srpska javnost. Jedino mogu da vam poželim još bolju sezonu nego što je bila", rekao je Iliev.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Poznavalac
Monday, 12.06.2017
11:01

uslov da bi mogli necemu da se nadamo u evropi su da ostanu everton,leonardo i djurdjevic i dovesti pojacanja na poziciji levog beka,centralnog beka,krilnog igraca i igraca sredine terena koji ce igrati sa evertonom.Otarasiti se alena stevanovica,jevtovica,nece mihajlovica i nadam se uzeti bar 2miliona za njih..

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
11:50

A golmana? Krilnog po desnoj strani:-D

avatar
paok
Monday, 12.06.2017
13:25

Ja se slazem sa tobom ali nema sanse da se dovede to sto pricas. Ustvari mozda i dodju svi ali ne verujem da ce to bas biti pojacanja.

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
10:46

Bez obzira na to sto ocito ima navijaca Partizana koji ne zele iskreno da izborimo LS ili ne razumeju da to necemo moci bez malo vise pojacanja od jednog ili dva, nadam se da Djukic to vrlo dobro vidi, a i Ivica sa njim. Cak i ako ne budu dosli npr. golman i levi bek pre plej-ofa za LS, nadam se da ce doci za LS, ali kako da prodjemo u grupe bez njih? Setite se sta (ni)smo uradili pred BATE Borisov, koliko nam je malo falilo da udjemo i koliko nas je to sto nismo doveli Lomica (ili nekog drugog (cak i ne samo na toj poziciji, odlicno bi nam tad dosao i neki bolji golman, zadnji vezni i spic, ali nekako je mozda na levom beku i najvise gorelo u tom trenutku) skupo kostalo...

avatar
R E V O L T
Monday, 12.06.2017
10:35

Srecno, momci!