"Parni Valjak" bez zadnjeg trapa krenuo za Alkmar!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 25.11.2015.
11:17
Izvor: Sportske.net

Ekspedicija fudbalskog kluba Partizan otputovala je jutros za Alkmar gde fudbalere šampiona Srbije u četvrtak očekuje duel sa holandskim AZ-om. Uoči polaska trener Drulović potvrdio da će zadnju liniju činiti bekovi.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Stručni štab i fudbaleri Partizana otputovali su u sredu ujutru za Amsterdam odakle će autobusom produžiti do Alkmara u kojem ih u četvrtak očekuje utakmica petog kola grupne faze Lige Evrope sa tamošnjim AZ-om.

Ekspedicija crno-belih odletela je čarter letom "Air Srbije" ka prestonici Holandije, a pre ukrcavanja trener Ljubinko Drulović potvrdio je da Partizan u Alkmar odlazi u desetkovanom sastavu, posebno kada je odbrana u pitanju.

"Fabrisio definitivno nije u konkurenciji za sutrašnji duel. Poznato da je Ostojić povređen, kao i Stevanović" kazao je Drulović na aerodromu "Nikola Tesla".

Utakmicu sa AZ Alkmarom zbog povreda će propustiti štoperi Gregor Balažic, Fabrisio Dornelas i Miloš Ostojić što znači da će desni bek Ivan Bandalovski "glumiti" centralnog defanzivnog igrača u Holandiji.

"S obzirom da Fabrisio neće igrati, na mestu štopera moraće ponovo da igra Bandalovski. Zadovoljan sam kako je odradio utakmicu protiv Novog Pazara, bio je odličan i verujem da će takav biti i u Alkmaru" dodao je Drulović.

Na spisku igrača koji su otputovali za Alkmar a koji konkurišu za mesto u timu nalazi se 20 imena. U konkurenciji za tim je ponovo Darko Brašanac, kao i krilni napadač Andrija Živković koji se vratio na teren posle kraćeg odsustva.

Trener Ljubinko Drulović na put u Alkmar poveo je  sledeće igrače:

golmani - Ž. Živković, Kljajić

odbrana - Leković, Ćirković, Bandalovski, Vulićević, Subić, Petrović

vezni red - Ilić, Golubović, Jevtović, Babović, Lukić, Grbić, Ninković, Brašanac, A. Živković

napad - Božinov, Abubakar, Šaponjić

Utakmica petog kola grupne faze takmičenja u Ligi Evrope između AZ Alkmara i Partizana igra se u četvrtak od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
$$$ BRACELA $$$
Wednesday, 25.11.2015
14:39

Kljaic-Vule,Bandalovski,Cirkovic,Subic-Brasanac,Jevtovic,Zivkovic,Babovic,Abu-nSaponja. Mislim da bolje ne moze da se izvuce od ovoga.

avatar
magister
Wednesday, 25.11.2015
14:08

Kad ne može Muhamed bregu, onda će breg Muhamedu! Ovo je prikladna varijanta poslovice na Partizan. Kad treneri nisu mogli da uvide šta je najveći problem u odbrani, pobrinule su se za to okolnosti (ili nebo), te je Partizan nateran da sastavi bolju odbranu. Ima i stara sportska izreka: tim koji pobeđuje - ne menja se (i nadam se da može da nastavi...).

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Wednesday, 25.11.2015
13:38

Ipak moja greska, Lukica su tamo napisali dva puta, a nisam to zapazio...

avatar
Wednesday, 25.11.2015
13:16

Sta god da bude, uz tebe smo PARTIZANE!!! Nema tog loseg rezultata koji ce nas odvojiti od tebe.

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Wednesday, 25.11.2015
12:44

Ali ne avionom:-D

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Wednesday, 25.11.2015
12:43

Znaci, Golubovic leti:-D