Parkeru dosadno u Zvezdi, ima preča posla?!

Autor: Darko Mitrović
subota 09.05.2015.
11:03
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Malo, malo, pa Džošua Parker pronađe razlog da otputuje iz Beograda, iako se Zvezda još uvek nije odrekla borbe za titulu.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS

Povezane vesti

Napadač koji je zimus pojačao redove Crvene zvezde, gotovo sigurno će već na leto napustiti crveno-bele.

On je u poslednjih par mečeva izgubio mesto u startnoj postavi, trener Lalatović sada ima više poverenja u Petra Orlandića, a Parker kao i da se više i ne trudi da se vrati među najboljih jedanaest.

Umesto pokušaja da se ponovo nametne treneru, on mu je ponovo saopštio da ima ''neodložne poslove'' u Londonu, pa se ponovo otisnuo put Ostrva, a povratak je planirao za ponedeljak.

Šef struke Crvene zvezde Nenad Lalatović je to kratko prokomentarisao, ne želeći da se previše uzbuđuje oko problematičnog fudbalera.

''Njegova stvar, ima i drugih koji treba da igraju, a svakako da ovo ne remeti naše planove do kraja sezone. Atmosfera je dobra u ekipi'', poručuje Lalatović.

Džošua Parker je ovog proleća postigao dva prvenstvena gola, od kojih se posebno pamti onaj koji je ''ukrao'' Kataiju protiv Vojvodine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Monday, 11.05.2015
17:04

Zbogom. Ocajan igrac,a uz to i neprofesionalan. Samo nasa deca i po koji povratnik i to je to. Stranca kupiti samo ako je klasa,a za to nema para.

avatar
Marko Mare Lazic
Saturday, 09.05.2015
13:37

Jeste Zvezdin igrac ali ja kao grobar moram da kazem da ovako nesto vama ne treba, Jovic je zver, steta sto ide a Orlandic mislim da moze biti full napadac... :)

avatar
Vanja Grubač
Saturday, 09.05.2015
18:19

Ko je zver?Nemoj da te neko čuje.

avatar
Markо Đorđević
Saturday, 09.05.2015
19:20

Da Luka igra u partizanu, pricao bi da je najbolji spic na svetu.

avatar
Don Silvio
Saturday, 09.05.2015
12:18

Ovi nasi nikad da nauce, da treba forsirati domace mlade igrace koji imaju buducnost i zele da se dokazuju na to treba dodati dva iskusnadomaca igraca kao sto je u Partizanu Ilic a u zvezdi bio Milijas i Ninkovic a sad Lukovic (na zalost povredjen), i onda na taj kostur dovesti dobrog stranca koji ce praviti razliku a ne ovakve krseve kao sto ih inace dovode. Tacno je da nijedan klub nema dobrog napadaca pa ni nasa reprezentacija kao ni pleja te dve pozicije treba da popunjavaju stranci ali oni koji imaju kvalitet... Onda cemo moci ocekivati kvalitetnije prvenstvo, bolji rezultat u evropi i naravno bolju reprezentaciju. Dok se to nedese bice ovako kako jest

avatar
Аполо
Saturday, 09.05.2015
11:43

Nonsalantan i flegmatican igrac, a povrh toga jos i ne profesionalan. Cak ni bonusi po postignutom golu ne pomazu. Kasalica je jos i pokazivao zelju na terenu, a ovaj otima gol Kataiju i jos napravi ofsajd. Nadam se da ce mali Jovic biti jos bolji, a Orlandicu treba pruziti vise minutaze.

avatar
Povratak kraljaBAN20
Saturday, 09.05.2015
11:21

Parker je postigao dva gola ove sezone i to oba iz ofsajda od kojih se pogotovo pamti onaj prvi gde se sa Meseca golim okom vidi ofsajd. Za ovu promašenu investiciju naravno nisu krivi ni Terzić ni Lalatović ni bilo ko iz UO zvezde već je kriv Tole sa sudijama pogotovo pomoćnim koji se usuđuju da dignu zastavicu kada se ovaj zvezdin napadač nađe u ofsajdu.

avatar
Gorann
Saturday, 09.05.2015
14:32

Jedan je bio iz ofsajda, drugi nije.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Sunday, 10.05.2015
12:47
avatar
Vanja Grubač
Saturday, 09.05.2015
18:20

Oba ...ko hoće da vidi i zna fudbalska pravila.