Parkerov šou, Zvezda savladala BATE!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 14.02.2015.
18:29
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Srbije pobedom je okončao pripreme za prolećni deo sezone a četvrti trijumf u Antaliji nad BATE Borisovim režirao je Džošua Parker.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde pobedom su kompletirali seriju kontrolnih utakmica igranih u sklopu priprema za prolećni deo sezone.

Izabranici Nenada Lalatovića u subotu su savladali beloruski BATE Borisov rezultatom 2:1 (1:1) a najzaslužniji za četvrtu pobedu crveno-belih bio je Džošua Parker koji je postigao dva gola.

Crvena zvezda - Rajković, Cvetković, Pavićević, Lazić, Anđelković, Kovačević, Bosančić, Savićević, Gavrić, Lazović, Parker

Može se reći da su crveno-beli utakmicu počeli u najjačem sastavu a protivnik je vrlo brzo stigao do prednosti.

Posle samo deset minuta igre BATE koristi gužvu u šesnaestercu i preko Radionova stiče prednost koja nije dugo bila na snazi.

Samo tri minuta bilo je dovoljno fudbalerima Crvene zvezde da poravnaju na 1:1 a egzekutor je bio Džošua Parker. Darko Lazović je uputio centaršut a Zvezdino januarsko pojačanje glavom smestilo loptu iza leđa golmana Šorokova.

Do odlaska na odmor nije bilo promene rezultata iako su obe ekipe mogle do gola. Belorusi su bili najbliži u 44. minutu posle udarca Karnjickog koji je završio na stativi Rajkovićevog gola.

Već na početku drugog dela dogodio se novi peh za tim Nenada Lalatovića pošto je Miloš Bosančić dobio udarac i vrlo brzo morao da napusti teren.

Pobedonosni pogodak Parker je postigao u 50. minutu posle greške golmana Šorokova koga je izblokirao Gavrić, pa reprezentativcu Antigve i Barbude nije bilo teško da zatrese nebranjenu mrežu i postavi konačnih 2:1.

Mogla je Zvezda do ubedljivije pobede da je Ristićev udarac u 70. minutu bio malo precizniji ali je lopta umesto u mreži završila na stativi.

Ruku na srce, i BATE je zapretio u nekoliko navrata u završnici susreta ali promene rezultata nije bilo pa je "generalna proba" Crvene zvezde završena na najbolji mogući način ako se zanemari Bosančićeva povreda.

Crveno-beli su u Antaliji odigrali šest utakmica, ostvarili četiri pobede i dva remija a prvi takmičarski meč u 2015. odigraće narednog vikenda u Nišu protiv ekipe Radničkog.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Samo CZV
Saturday, 14.02.2015
19:40

Ovo će biti šetnja do titule.nAko se ne umešaju tome i sudije nijedan tim u Srbija nam ne može ništa.nNeko pobedjuje učesnika LS a neko gubi od Sarajeva koje je puklo 7-0 u kvalifikacijama za LE.nČekamo Željka da nas obavesti sa koliko je startera igrao bate borisov.nHahahahahahaha

avatar
mileta
Saturday, 14.02.2015
20:22

Mislis neko jedva pobedjuje cetvrtoligase.

avatar
Vanja Grubač
Saturday, 14.02.2015
20:36

Ništa dok ne vidim tortu sa brojem jedan i tabelu gde su nadjene pare za licencu.