Parada ponosa odlaže JSL

Autor: Beta Beta
utorak 23.09.2014.
10:47
Izvor: Beta

Ukoliko bude potvrđeno da će se u nedelju održati parada ponosa, redovno kolo Jelen Super lige biće pomereno.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Direktor fudbalske Super lige Srbije Vladimir Bulatović izjavio je da će utakmice sedmog kola planirane za vikend biti odložene ako u nedelju u Beogradu bude održana Parada ponosa.

"U stalnoj smo vezi sa policijom. Čekamo odgovor do srede ili četvrtka, kada će i definitivno biti poznato da li će se za vikend igrati utakmice sedmog kola. Ako bude Parade ponosa, kompletno kolo se neće igrati za vikend, već ćemo naknadno odrediti termin, najverovatnije ponedeljak. Osim toga, najavljen je i štrajk policije.", rekao je Bulatović a prenosi dnevni list 'Sport'.

On je istakao da nije dozvolio Partizanu da zameni domaćinstvo sa OFK Beogradom, već će se ta utakmica odigrati na stadionu Obilića na Vračaru.

Partizan je želeo da zameni domaćinstvo s "romantičarima" pošto se na njegovom stadionu menja travnata podloga.

"Nisam dozvolio zamenu domaćinstva jer smo se prošle sezone 'opekli'. Ovako je pravedno, nema povlašćenih, igra se na neutralnom terenu. Ovo je bila isključivo moja odluka, kao direktor Super lige, imam pravo na to. Utakmica je visokog rizika, tako da mora da se igra na Vračaru", rekao je Bulatović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke