''Parada ponosa'' i ''večiti derbi'' opet jedno za drugim, direktor Superlige ''ne zna šta da misli''!

Autor: Darko Mitrović
petak 09.09.2016.
10:22
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Iako je prvobitna namera bila da se 152. večiti derbi održi u nedelju, 18. septembra, Partizan će dočekati Zvezdu dan ranije, a razlog je ''Parada ponosa''.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Kao što je poznato, u nedelju 18. septembra, u Beogradu će biti održana ''parada ponosa'', pa je iz bezbednosnih razloga odlučeno da se derbi definitivno igra u subotu.

Prema rečima direktora Superlige Vladimira Bulatovića, još postoje neke dileme oko tačnog termina odigravanja, ali kako sada stvari stoje, početak meča biće zakazan za 18 časova.

''Imali smo dva sastanaka s ljudima iz ministarstva. Utakmica između Partizana i Crvene zvezde definitivno će biti odigrana u subotu.

Sada je sporna jedino satnica jer se policija zalaže da meč ne bude igran u kasnim satima. Verovatno će derbi početi u 18 časova'',
objasnio je Bulatović u izjavi za ''Kurir''.

Ipak, Bulatović priznaje da ga već ozbiljno iritira činjenica da se maltene svake jeseni u proteklih nekoliko godina dešava ista situacija.

''Prosto je neverovatno da svake godine pred derbi imamo iste probleme. Uvek se termin derbija poklopi s gej paradom. Ne znam šta da mislim'',
zaključio je Bulatović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bojanb
Friday, 09.09.2016
21:51

Taman na paradi da skupite lovu za obnovu marakane,ili da otkupite grb od predsednika koordinaciong tela za jug Srbije i Slobinog gradonacelnika Beograda iz 1994godine

avatar
KO!
Friday, 09.09.2016
15:27

idemo salovi majice kape sve crveno-belo sarene zastave grcka bracala #piro #gs

avatar
Kucky Dog
Friday, 09.09.2016
14:21

A šta je večiti derbi nego Parada Ponosa :)

avatar
bojanb
Friday, 09.09.2016
13:56

Taman da im navijaci odmore od parade