PAO DOGOVOR - Božović u sredu parafira novi ugovor!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.05.2016.
15:57
Izvor: Sportske.net

Crnogorski stručnjak Miodrag Božović dogovorio je nastavak saradnje sa Crvenom zvezdom, a potpisivanje novog ugovora zakazano je za sredu.

BETA/BETAPHOTO/FK CRVENA ZVEZDA/Nikola MiticDS
BETA/BETAPHOTO/FK CRVENA ZVEZDA/Nikola MiticDS

Povezane vesti

Lepe vesti stigle su u utorak popodne sa stadiona "Rajko Mitić" za sve navijače Crvene zvezde koji sa nestrpljenjem iščekuju informacije vezane za ostanak Miodraga Božovića na klupi novog šampiona Srbije.

Crnogorski stručnjak pregovarao je prethodnih dana sa čelnicima Crvene zvezde i sada je konačno potvrđeno da će novi dvogodišnji ugovor biti potpisan u sredu.

Tim povodom za sredu, 11. maj zakazana je konferencija za medije na stadionu "Rajko Mitić" kako bi se javno ozvaničila nastavak saradnje dve strane.

Miodrag Božović je u sezoni na izmaku doneo titulu ekipi Crvene zvezde, a navijači se nadaju da će sa Grofom za kormilom konačno biti izboren plasman u jedno od dva evropska takmičenja.

Ne treba zaboraviti da su "Delije" odigrale bitnu ulogu kada je ostanak Miodraga Božovića u pitanju pošto su u nedeljenom duelu sa Olimpijakosom pružile punu podršku treneru uz poruku da je njegov ostanak bitniji od svega ostalog.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Shampi po manjini!
Tuesday, 10.05.2016
19:00

sad moze dalje da vozi grofica sa bolovima u ledjima

avatar
Tuesday, 10.05.2016
20:15

Ovo znaci da vas nema nigde sledece 3 godine

avatar
Wednesday, 11.05.2016
13:52

Problematican nadimak! Covek ima dva naloga!

avatar
MarkoDjordjevic
Tuesday, 10.05.2016
16:23

Najvaznije pojacanje. Grof je uneo jedinstvo u svlacionici Zvezde, kao nekad Radomir u reprezentaciji. Za domace prvenstvo nam ne treba nista, jaci smo bar 3-4 puta od najveceg konkurenta Cuke, mada ako se pojaca kako se prica, moze da nam bude takmac. Za Evropu pod hitno dva stopera, spic da se rotira sa Ugom.

avatar
Bomb@$
Tuesday, 10.05.2016
16:12

Tako je! Bravo!