Pantićevo zbogom...

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 26.01.2015.
11:00
Izvor: Sportske.net

Mladi fudbaler Partizana se danas oprašta od svojih saigrača i svog kluba.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Dogovor je postignut, Danilo Pantić postaje fudbaler Čelsija.

Tokom proteklih par dana preciziran je dogovor beogradskog i londonskog kluba, Pantić je prodat Čelsiju za sumu od 900 hiljada evra.

Uzevši u obzir talenat i rejting mladog fudbalera, suma je nezadovoljavajuća po svim paramentrima. Ipak, januar je doneo poslednju priliku da se ostvari kakva-takva zarada na mladom fudbaleru koji zbog loših poteza u prošlosti nije obavezan na duži ugovor sa crno-belim klubom, što bi stvorilo mogućnost za ostvarivanje zanačajnijih prihoda na ime njegovog ugovora.

Koracima svig budućeg saigrača Nemanje Matića, mladi vezista će biti prosleđen Viteseu gde će gledati ka Londonu i nadati se debiju na Stamford Bridžu u narednom periodu.

Danas se Pantić već pozdravlja sa svojim drugovima u Beleku, sutra kreće put Beograda odakle će krenuti ka Holandiji i novom izazovu u svojoj mladoj profesionalnoj karijeri.

Srećno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MANUTD
Monday, 26.01.2015
12:05

Nikako mi nisu jasni grobari, kazu malo su para dobili za njega, a sa druge strane tvrde da nije nista pokazao. Pa sta bi vi onda, 7 miliona za igraca koji nije nista pokazao?

avatar
baldekeita
Monday, 26.01.2015
13:33

Ne,mi bi zeleli da on potpise visegodisnji ugovor,pokaze svoj potencijal i onda bude prodat za 7 miliona.Vec godinama ne postoji sistem ni u klubovima ni u reprezentaciji i gomila talentovanih klinaca koji su skolovani kao desetke i koji su dominirali na evropskom nivou cim dodju u seniore guraju se na krilo gde se guse umesto da dobiju maksimalnu slobodu na svojoj poziciji.Pantic je jedan od njih i naravno nije uspeo da pruzi partije ko je su se od njega ocekivale,sada se vracaju Babovic i Brasanac i tek sad nece imati prostora.Jednostavno se ne radi planski,klub zeli rezultat i nece da rizikuje da mu dete gradi igru,a on ne zeli da greje klupu kad ima sansu da potpise za Chelsea.Nazalost u ovoj situaciji ovaj novac je realnost,cak i da je blistao jesenas tesko da bi uzeli vise od 2 miliona.