Pantić – Nigde kao u Partizanu...

Autor: Miloš Marković
petak 04.07.2014.
12:17
Izvor: Sportske.net

Mladi fudbaler još jednom je apostrofirao da je njegova prvobitna želja da ostane u Partizanu i pomogne svom klubu u pohodu ka Evropi.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Danilo Pantić je novi biser Partizana, momak za koga je ozbiljno interesovanje pokazao šampion Italije, torinski Juventus.

Proteklih dana i nedelja se umnogome govorilo o već uspostavljenim kontaktima sa italijanskim klubom, ipak Danilo Pantić i dalje ostaje fudbaler partizana. Tako bi trebalo i biti do 2016. godine, do kada će ovaj mladić potpisati ugovor po povratku iz Slovenije.

Talentovani fudbaler bi naredne sezone mogao da bude jedan od ključnih fudbalera Partizana, Marko Nikolić je spreman da mu pruži pravu šansu za dokazivanje.

Pantić je, sa druge strane, spreman da je prihvati.

„Želim da se izborim za veću minutažu. Znam da je konkurencija velika ali me upravo ta činjenica najviše i motiviše.“, rekao je ovaj fudbaler 'Sportu'.

Kada je u pitanju produžetak saradnje sa crno-belima i interesovanje Juventusa, Pantić nema dileme.

„Moja želja nikada nije bila sporna, to sam isticao i pre nego što se pojavila informacija o transferu. Želim da ostanem u Partizanu, da se izborim za status prvotimca i pomognem klubu u prvenstvu i Evropi. Novac nikada nije bio moj motiv u fudbalu, već samo ljubav prema igri i dokazivanje.“, istakao je mladi fudbaler Partizana.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke