Pantić: "Ne želim novi ugovor"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.02.2015.
10:33
Izvor: Sportske.net

Vezni fudbaler Partizana Danilo Pantić priznao je da nema nameru da potpiše novi ugovor sa matičnim klubom i da će po završetku prolećnog dela sezone napustiti Humsku kao slobodan igrač.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan ostao je bez još jednog bisera svoje omladinske škole a da na pravi način nije naplatio kvalitet igrača i novac koji je uložen u njegov razvoj.

Mladi Danilo Pantić (18) zahvalio se na ponudi za produžetak saradnje i tako stavio klubu do znanja da će po završetku prolećnog dela sezone napustiti Humsku kao slobodan igrač.

"Otac mi je preneo želju kluba, ali sam se zahvalio. Rekao sam da ne želim da produžim saradnju, to je moja odluka" kaže Pantić za "Sport".

Omladinski reprezentativac Srbije trebalo je da napusti Partizan i preseli se u Čelsi tokom zimskog prelaznog roka ali su čelnici kluba iz Humske odbili ponudu vrednu gotovo 800.000 evra.

Sada postaje jasno da Partizan neće zaraditi na Danilu Pantiću što dovodi u pitanje ispravnost odluke da se odbije "kakva-takva" ponuda Čelsija.

"Pomenuti klub je želeo da me angažuje, poslao je ponudu Partizanu i sve ostalo je bilo na ljudima, koji o tome odlučuju. Nisam znao čak ni za cifru koju su ponudili za obeštećenje, niti sam se interesovao" ističe Pantić.

Već početkom sedmice nagovešteno je da će Danilo Pantić u slučaju da odbije nastavak saradnje sa Partizanom biti izopšten iz takmičarskog pogona što se za sada nije dogodilo.

"Čitam da ću biti izolovan od ekipe, da ne putujem na pripreme u Tursku i tako redom" kaže Pantić i dodaje,

"Ako za mene nema mesta, to je odluka kluba, sačekaću i ta tri meseca, neću nikome biti na teretu" zaključuje vezni fudbaler Partizana.

Posle svega što se dogodilo u zimskom prelaznom roku jasno je da će obe strane biti na gubitku. Partizan neće zaraditi na svom "produktu" a Pantić će, po svoj prilici, ostati bez utakmica u nogama što ume da napravi ozbiljan problem za igrača koji se fudbalski još uvek razvija.

Jasno je da su ovo samo posledice svega što se dešavalo na relaciji klub - igrač u prethodne dve i po godine zbog čega u Partizanu moraju da pronađu koren problema i da ga rešavaju u izvornom obliku jer je sada svakako kasno za jadikovanje i konstatacije kako je ovaj momak izigrao povredenje koje je imao.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke