Pantić: "LŠ sa crno-belima, ne sa 'Bjankonerima'"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 25.06.2014.
10:59
Izvor: Sportske.net

Jedan od najtalentovanijih fudbalera naše zemlje Danilo Pantić tvrdi da je uoči početka sezone sebi napravio tri prioriteta među kojima nije seldiba u Juventus.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Omladinski reprezentativac Srbije i prvotimac Partizana Danilo Pantić označen je kao jedan od igrača koji bi tokom predstojećeg prelaznog roka mogli da napuste Humsku i donesu klubu zaradu kojom bi bila dovođena i pojačanja.

Uprkos činjenici da postoji interesovanje Juventusa, Danilo Pantić tvrdi da je pred početak priprema sebi zacrtao tri prioriteta među kojima nije selidba u Torino.

"Ponašam se i treniram kao da ostajem. Uostalom, to je jedna od moje tri velike želje. Prva je da se u predstojećoj sezoni apsolutno afirmišem i izborim za status standardnog prvotimca, druga da sa Partizanom uđem u LŠ, a treća, možda i najvažnija, da ostanem među crno-belima makar do kraja sezone" rekao je Pantić za dnevni list "Sport".

Kada je Pantić doveden u vezu sa italijanskim velikanom spekulisalo se da bi "Bjankoneri" mogli da otkupe ugovor mladog veziste a da ga potom ostave u Partizanu na jednogodišnjoj pozajmici.

Predsednik crno-belih rekao je da Pantić neće napustiti klub i da je potpis na novi ugovor prioritet. Isto misli i omladinski reprezentativac Srbije.

"Ne bih da pričan ništa o Juventusu, uopšte me ne zanima prelazak tamo. I ja kao i predsednik imam želju da potpišemo novi ugovor i da što je duže moguće ostanem u Partizanu" zaključuje Pantić.

Posle svega rečenog ne možemo a da ne steknemo utisak da bi Danilo Pantić lako mogao da doživi sudbinu Lazara Markovića.

Prvotimac Partizana prvo bi mogao da produži ugovor, čime mu se cena podiže u određenoj meri, potom bi na scenu mogao da stupi Juventus sa pomenutim scenariom, a onda bi u narednih godinu dana Pantić mogao da ostvari sve svoj zacrtane ciljeve a da se narednog leta otisne u Seriju A.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke