Pantić i Partizan - Koliko je realno i koliko je dobro za crno-bele?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 09.06.2017.
09:56
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Danilo Pantić bi mogao vrlo brzo da se vrati u Humsku nakon dve godine po pozajmicama iz Čelsija.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Momak koga su svi videli kao velikog talenta u Partizanovoj školi, Danilo Pantić, sada ima velikih problema.

Pisali smo vam o njemu pre par dana, nije bio u najboljoj formi, nije ni dobijao šansu u manjim klubovima od Partizana, iako je predstavljan kao fudbaler Čelsija.

20-godišnji Pantić je ponovo samo fudbaler Čelsija pošto se vratio sa pozajmice iz Ekselziora, a najavili smo da bi bilo dobro da se vrati u srpski fudbal.

Danas je o tome pisao i "Žurnal", koji je spomenuo njegov povratak u Partizan!

Svakako da bi to bilo dobro za ovog momka, reklo bi se da bi mesto za njega moglo da se nađe u sistemu MIroslava Đukića i da bi za godinu dana mladi Pantić povratio samopouzdanje koje mu sigurno fali nakon dve godine u Holandiji u kojoj skoro da nije igrao.

Pitanje koje se postavlja još u ovom trenutku, jeste koliko je to dobro za Partizan, razigraće tuđeg igrača, a obeštećenje za njega neće dobiti. Takođe, pitanje je u kakvoj je formi Danilo Pantić nakon dve godine stagniranja, možda i nazadovanja.

U Čelsiju se svakako neće naigrati, da li je pozajmica u Partizan pravo rešenje za sve strane?


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

71 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 09.06.2017
19:17

Za prvi ugovor sa Partizanom je ucenjivao klub, na kraju je dobio uz A.Živkovića najveći prvi ugovor u istoriji kluba - 96 000 € godišnje. Kad je trebao da produži ugovor nuđeno mu je 400 000 € po sezoni, onom Živkoviću je čak i blanko ugovor nuđen (mogao je da napiše koliko želi i to pred kamerama) ali su sve odbili. Znate onu čuvenu izjavu Branislava Trajkovića da šef voli igrače sa karakterom, takvi nam trebaju, a ne ove pi.....

avatar
brekbaCh1
Friday, 09.06.2017
17:53

Doveo bih ga, ali ostavio ga na klupi, da izgubi jos jednu godinu.. ne mogu da smislim ovog klinca.

avatar
Friday, 09.06.2017
16:52

Gde su nazovi navijaci vodili klupsku politiku tu trava ne nice.Dacu obavezno dovesti samo ako je moguce.Kad bi kojim slucajem hteli da vrate Zivkovica kako biste reagovali.Kupite ulaznicu i navijajte pa time pomozite voljenom klubu da napravi uspeh a politiku nek vode oni koji znaju i primaju platu za taj posao.

avatar
Giorgio
Friday, 09.06.2017
20:01

Bio bi izvizdan na svakoj utakmici.Nema utakmice u nogama I posle povreda nije spreman za kvalifikacije.p.s. svi su ukapirali da ste neki rodjaci

avatar
Offside
Saturday, 10.06.2017
12:11

Da vratimo dva umisljena klovna koja su ucenjivala klub kakav je Partizan.NIKADA nebi voleo da se vrate ali NIKADA po cenu toga da znam da bi nam i titulu i LS doneli!I kakve veze mi navijaci imamo sa ova dva ucenjivaca?Jel im ponudjen ugovor,Panticu 400 000e po sezoni za dete koje je tada imalo 18 god. a on se pravi pametan i ide decko u Celzi da igra,e neka i treba da propadne sada pravac u Indiju kada si zabio noz u ledja klubu koji ti je pruzio sta god pozelis i treba da propadas i igras za 50 000 mesecno,jel onom maleckom i njegovom tati nudjeno da samo zinu koliko zele a oni se prave pametni i odbijaju glume nivo,pa nas jos i tuzili za 20 000 e a ovamo glume velike Grobare i takve bi ti nazad u Partizanu.E ne hvala,mi navijaci verujemo u to da Ivica nikada nece vratiti ovakve lose primere i neljude,samo neka oni propadaju a nama ce ivica dovesti 100x bolje igrace!A da ti ujedno odgovorim i na predhodni kom. previse bi bilo rizicno za tvoju familiju da izadje ispred Grobara posle svega veruj mi!A ti nikako ne mozes da uporedjujes Stojketa i umisljenog Pantica,Stojke nikada nije zabio noz u ledja za razliku od ovog malog.A ti se mani price o huliganima, mani se toga!

avatar
Friday, 09.06.2017
16:46

Kakvi navijaci partizanovci,koga bi vi da dovedu_ uostalom u kome klubu politiku vode navijaci prodje kao komsinica.Ko je vas bas pitao da li da vratimo Dacu_ ja tvrdim +NIKO VAS NE PITA!Pitaju se Djukic i Iliev i naravno uprava.Vase je samo da kupite ulaznicu za utakmicu pripremite dlanove i grlo i da navijate za svoj klub ako ga uopste volite. Siguran sam da oni ne haju sta cete vi huligani da kazete,cast postinim navijacima.Kad je uprava dovela Stojkovica na gol za LS,pisali ste i vikali iz pocetka Radisa ti si prvi golman i sta sad jedva bi docekali ako bi na srecu stigao ponovo a on zvezdas crvene krvi,pa posle moli za oprostaj zbog,,ruzne proslosti,, Hocete i Djukica da izvizdite jer je bio zvezdas,a Milko je jedna od ,,ikona,, navijaca!oprostite na poduzem tekstu'morao sam.VOLIM PARTIZAN!

avatar
KianyRiws
Friday, 09.06.2017
14:24

Pa ovo je klasicni skolski primer kada klinci odlutaju misleci da ce preko noci postati extra poznate fudbalske zvezde.Takvih unistenih karijera u srpskom fudbalu koliko hoces.

avatar
Vesely
Friday, 09.06.2017
15:14

Ne mora da znači. Uzmi za primer Jokića. Čovek je otišao u NBA, a gotovo su svi sa sarkazmom gledali na taj korak, a on je sad najbolji mladi centar u Americi. Lutrija je to, nekad ti se kockice mogu složiti da ti se bukvalno svi snovi ostvare, a nekad prođeš kao Pantić. Ne treba dečku uzimati za zlo.

avatar
Friday, 09.06.2017
19:00

Našao si da upoređuješ dečka za primer koji je ćutao, trenirao i igrao košarku u Srbiji i regionu i naparavio zahvaljujući tome veliku karijeru sa ovim umišljenim fudbalerčićem kojem su samo pare na pameti jer je od prvog ugovora ucenjivao klub, a na kraju ga ostavio na mrvicama iako je dobio šansu u prvom timu.

avatar
KianyRiws
Friday, 09.06.2017
18:31

Amerikanci su izracunali da jedan od 12000 uspe u profi sportu koji je izabrao.

avatar
Old_school
Friday, 09.06.2017
16:04

Prijatelju, kvalitet domace kosarke i domaceg fudbala su nebo i zemlja. U kosarci se i dalje radi koliko toliko ozbiljno. Fudbal je poodavno postao amaterski. Drzi ga jos samo zelja lopurdi da izmuzu koliko mogu para i preprodaju po nekog igraca.

avatar
nenadnenad1234
Friday, 09.06.2017
13:44

Ako bi Celsi pristao na opciju da mu on placa platu zasto da ne ako bi nam bio od pomoci,

avatar
Saša Ilić
Friday, 09.06.2017
13:26

Koliko je realno !? Pa on trebada plati Partizanu i da moli navijace da mu oproste. To je odgovor na pitanje koliko je realno.

avatar
Manitu
Friday, 09.06.2017
13:03

A sto da ne.Vecina ovde je zagrizena, sta ce nam on bla bla bla.Pa ko jos to gleda kroz neke emocije kakve to veze ima.Ako nam je potreban, treba ga uzeti ako ne dovidjenja.Ali msm da posle kaljenja od 2.5 godine moze posluziti Pfc-u.Verujem da moze odigrati sezonu, dve dobro i da cemo biti jaci s njim.Pfc nije u situaciji da moze da bira i da se busa u grudi, klub je spao na niske grane.Sve sto dodje nije skupo a moze da posluzi kao npr Djurdjevic.Obostrana korist.

avatar
paok
Friday, 09.06.2017
13:49

Ne treba da dodje jer nije ispao covek kada je trebalo, hteo je odmah pare. Jel mu sada odgovara da igra za dzabe. Ne moze da pomogne jer nije igrao dve godine ili je igrao nesto malo. Sto bi njega razigravali za druge.

avatar
LoleRava
Friday, 09.06.2017
15:49

Tacno tako,kad je trebao najvise da igra i da napreduje kroz utakmice on nije,tako da mislim da on ne moze da vam donese neki kvalitet vise,ustvari u to sam siguran.

avatar
Realan_PFC
Friday, 09.06.2017
15:28

i tu minutazu sto je dobijao u partizanu nista nije radio, po meni nisam video neki talenat kod njega, za talenat sam samo iz novina cuo ............ e sad mozda i ima talenta ali onda je svo vreme sto je bio na terenu zabusavao posto ja taj talenat nisam video ............ nebitno jel ima talenta ili nema, da li zna ili nezna da igra fudbal, trewba mu zabraniti prilaz stadionu uopsteno zbog nacina kako je ptisao, potpisao kratkorocan ugovor i cim mu se pruzila prilika poleteo za parama, neka sad zaradjuje negde daleko od partizana

avatar
Giorgio
Friday, 09.06.2017
12:45

To bi bilo samoubistvo Partizana.Zara 2 ipo godine je imao 19 takmicarskih utakmica bez postignutog gola.Nadajmo se da je ovo dezinformacija.

avatar
BODJA
Friday, 09.06.2017
12:31
avatar
Колатерална Штета
Friday, 09.06.2017
12:22

Jedino ako raskine ugovor sa Celsijem i da dodje u Partizan i potpise ugovor na minimum 3 godine i + 2 godine opcionog pruduzetka ugovora od strane kluba... e jedino tako

avatar
MarioB
Friday, 09.06.2017
11:48

Kazem..moze ako prodje probu.Znas sine nigde ne igras.Neka manja plata eventualno i da potpises ugovor ako prodjes Mislim ako si toliko dobar sredice ti menadzer,sto bi ti kod nas posle svega..eno Lucani placu za takvim

avatar
Offside
Friday, 09.06.2017
11:20

Sta ce nam on?Kada je bio potreban ovom klubu i mogao da igra i kada mu je sansa bila pruzana on je isao za parama,zasto bi ga mi vracali sada kada nikome ne treba da ga mi razigravamo pa da opet pobegne.Eto ti Cuke i Napredka pa tamo vracaj formu samo nemoj u Partizan!

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 09.06.2017
12:13

Može da dodje, ali pod uslovom da raskine ugovor sa Čelsijem, javno se pokaje i preporuči mladim igračima da ne slede njegov primer, podpiše ugovor na 3 godine i do daljeg da igra za 800 € mesečno, dok više ne zasluži, samo pod ovim uslovima bi ja njega vraćao.

avatar
Srki987
Friday, 09.06.2017
12:51

Realno sve si u pravu. Niti je sta pokazao u Partizanu, niti van, realna opcija neki srednji klub iz Srbije.

avatar
PADAMNAGORE
Friday, 09.06.2017
11:10

Nisam za ovu soluciju ali me cudi jer razmisljate i gledate samo kroz pare. Ako je dobar igrac i moze da nam ponogne da osvojimo titule i udjemo u LS zasto ga ne dovesti? Samo te proklete pare,pare i pare...

avatar
paok
Friday, 09.06.2017
12:51

Ne gleda se sve kroz pare naravno. Koga god da dovedes ne moze se nista garantovati ali Pantic trenutno nije neko ko bi pravio razliku. To je sigurno jer nije igrao dve godine. Ne trebamo da ga vracamo u zivot jer nije nas igrac. Ajde da se vrati za stalno pa i nekako da se rizikuje jer je mlad, ali da dodje kao pozajmljen nikako ne treba.

avatar
Friday, 09.06.2017
11:04

To nije dobro rešenje za Partizan a mislim da ga ni navijači ne bi dočekali sa oduševljenjem ni ja lično nisam zadovoljan načinom na koji je napustio klub. Imao je priliku da bira svoju sudbinu i on je odabrao Čelsi,sad nek gura to do kraja,Partizan nije u obavezi da ga vraća kao što ni on nije bio u obavezi da produži ugovor.

avatar
steva vi
Friday, 09.06.2017
11:02

Ne treba ga vracati izmedju ostalog i zbog nacina na koji je napustio Partizan

avatar
Anderton
Friday, 09.06.2017
10:56

Može samo u slučaju da raskine ugovor sa Čelsijem.

avatar
Poznavalac
Friday, 09.06.2017
10:51

Apsolutno nam nije potreban,dve godine nije igrao tako da mislim da je i kosovic daleko bolji od njega..

avatar
MarioB
Friday, 09.06.2017
11:50

Kosovic je za njega u ovom trenutku Ronaldo

avatar
Realan_PFC
Friday, 09.06.2017
15:33

meni se nesvidja samo sto si stavio kosovica u ovo poredjenje, meni jedan od boljih igraca u partizanu i spustio si ga na nivo pantica, ali ajd oprosticu ti :P mozda ti izletelo

avatar
Chella_ynwa
Friday, 09.06.2017
10:46
avatar
Soro
Friday, 09.06.2017
10:35

Kad je mogao da ostane - nije, sta se sad vraca, video da ce Djurdjevic izboriti neki jaci ugovor u Evropu pa hoce i on njegovim putem? Alii vrlo tesko, cim nije dobar klubovima iz Holandije koji se bore za opstanak, sigurno nece biti dobar ni nama! :) Hvala ali nemas podrsku Grobara nikako!

avatar
Navijač Partizana
Friday, 09.06.2017
10:34

Ne, nikako! Ja bi njemu zabranio da pridje stadionu...

avatar
Ivan Radovanović
Friday, 09.06.2017
10:22

A kako vi znate da neće Čelsi hteti da raskine ugovor sa njim, ili da bude neki dogovor kao sa Olimpijakosom za Jankovića ? Jer realno nikad neće zaigrati za Čelsi, kao i mnogi drugi igrači na pozajmicama, kojih trenutno ima preko 50

avatar
paok
Friday, 09.06.2017
12:54

Nije poenta hoce li Celzi raskinuti ugovor nego kako je otisao. Sto se ne oglasi i ne kaze sta je bilo. Sada bi nazad kad vidi da nema mesta nigde drugo, ne ide to bas tako.

avatar
Ivan Radovanović
Monday, 12.06.2017
09:45

Šta je bilo, bilo jenPosle jedne dobre utakmice bi zaboravili šta je bilo prenKad ste tako brzo zaboravili da je Kescman tužio Partizan zbog nekog duga, a znao je u kakvom je klub stanju, a nije se setio da nije mogao nigde da igra osim u Partizanu i vraćao se nekoliko puta i na kraju postane ponoćni trener

avatar
Friday, 09.06.2017
19:08

To nije naš problem, što se mene tiče ne mora više ni minut fudbala da odigra. Partizan je njemu i Živkoviću dao najveće ugovore u istoriji kluba kada su u pitanju bili prvi ugovori, drugi su dobili i time završili priču.

avatar
Realan_PFC
Friday, 09.06.2017
15:34

tako je, nek ide u lucane, ivanjicu, i slicno da ozivljava karijeru

avatar
bagra
Friday, 09.06.2017
10:21

Bolje on da ide po pozajmicama, da nam ne smeta

avatar
Me1919
Friday, 09.06.2017
10:18

Bez ikakvog revansizma prema njemu,mislim da je bas nepotreban ovom timu! Sistem je tu,forsiranje nasih mladih igraca a ne tudjih! A njemu bas sve najbolje u daljoj karijeri

avatar
LaJoya#21
Friday, 09.06.2017
10:17

Kako je pobegao, pa ne bih ga vratio I da plati.

avatar
Friday, 09.06.2017
10:17

ne znam stvatno sta ce nam on ... pa u Partizanovoj skoli sigurno da ima bolji omladinac koga treba razigravati ... nisam ni za kakve pozajmice onih koji nazaduju pa bi da im Partizan ozivljava karijeru , pogotovo oni koji su se ponasali kao Pantic i Zivkovic

avatar
Realan_PFC
Friday, 09.06.2017
15:38

nemoj zileta da stavlja u isti kos, veliki partizanovac, imao je zelju jos da ostane u partizanu ............ dobro se zna da su za andrijin odlazak krive 2 uprave partizan, andrijin otac i menmadzerska firma ........... andrija je uvek bio korektan prema partizanu i davao svoj maksimum na terenu, ovaj pantic i kad je igrao vukao se na terenu, odigrao samo jednu dobru utakmicu, zadnji mec na kraju prvenstva, kad je debitovao

avatar
Realan_PFC
Saturday, 10.06.2017
07:03

nesecam se tacno detalja ali znam da je u startu uprava partizana mutila sa zivkovicem sa prodajom onih prvih 25% da bi kao odrzali klub u zivotu, koliko se secam mogli su i da ga prodaju na vreme i da izvuku bar neki novac, ali ona nova uprava je htela da izigra agenciju da zivkovicu kao istekne ugovor, pri cemu ne bi bilo prodaje, pa da tih 25% od sledeceg transfera jednostavno se ponisti .......... bilo je jos tu nesto, nemogu sad svega da se setim ......... uglavnom andrija je svo vreme igrao srcem za partizan i to ja postujem ......... ovo sto je njegov cale ispalio partizan i dao ga benfici to je bilo iz nekog besa sto je pola tih stvari partizan odradio iza zivkovicevih ledja, oni nisu ucestvovali u pola tih pregovora , koliko se secam bilo je nekih problema i sa potpisom ............. ali dzaba ja objasnjavam, narod gleda usko, vise veruje nekoj upravi da je dala blanko cek detetu

avatar
Emperador(2018)
Friday, 09.06.2017
21:24
avatar
Emperador(2018)
Friday, 09.06.2017
21:23

Slažem se brate. Teško je to njima objasniti

avatar
Friday, 09.06.2017
19:10

Živković je još više izigrao Partizan nego Pantić. Živković je dobio blanko ugovor, mogao je da napiše cifru koju želi ali nije hteo. Samo što dalje od Partizana obojica!

avatar
Friday, 09.06.2017
18:10

posle svega sto sam video jedina greska prethodnih uprava je bila u tome sto su prodali deo prava na igraca Zivkovicevom ocu koji je otvotio neku menadzersku agenciju pa je mesetario sa nekim kiparskim klubovima ne bi li zaradio pare ... sve u svemu , na kraju je Zile mogao da odluci sam i raspetlja celu pometnju , a svi smo videli sta se desilo ... Pantic jeste gori slucaj od Zivkovica , slazem se

avatar
Vidicnemanja
Friday, 09.06.2017
17:57

Korektan Zivkovic?Zahvaljujuci Partizanu je postao to sto jeste,mogao je mirne duse da potpise ugovor jer je dugovao svom klubu takvu uslugu,a sad Partizan da plati 2,5 miliona.Jedan Boaci kiji nista ne duguje zvezdi potpisace ugovor da bi ona dobila obestecenje iako moze da ode kao slobodan igrac.Ugo Viera je isto uradio iako nije morao.Zivkovica bi trebalo izbrisati iz istorije Partizana,toliko je pokvaren igrac

avatar
Nakoto Nagano
Friday, 09.06.2017
10:14

Da im damo max 100 soma za otkup ugovora i da nam Celsi i Pantic kazu hvala, a on i da se izvini pa onda moze da dođe. Pozajmica nikako.

avatar
Darko k
Friday, 09.06.2017
10:12

Neka hvala,ali on nam nije potreban,kao prvo Kosovic igra na istoj poziciji i pokazao se kao odlican igrac,a kada se samo setim kako je otisao iz kluba nikada ga vise nebih vratio u Partizan.Ps pa neka sada njegovi roditelji i dalje jure za parama sta ce im Partizan

avatar
Ramazzotti_blu
Friday, 09.06.2017
10:07

Da je u vrhunskoj formi, ne bih ga doveo iz principa.

avatar
Forza Napoli
Friday, 09.06.2017
10:02

Ne ne i ne.tatin sin sto dalje od partizana

avatar
LoleRava
Friday, 09.06.2017
10:02

Ako su ludi neka ga vrate,al samo u Teleoptik,da se kali jos dve godine,ali ako moze neko kaljenje pod nazivom 'operacija mozak'.

avatar
R E V O L T
Friday, 09.06.2017
10:00

Trazimo (i) Pesica (bio kod nas u mladjim kategorijama, to mnogi ne znaju), njega bih vec hteo:-D

avatar
Partibrejker
Friday, 09.06.2017
12:14

Šta je sa Birmancevicem?Eto ofanzivni vezni,mlad i iz naše škole.

avatar
R E V O L T
Friday, 09.06.2017
13:44

Pesic je napadac. Birma ide na pripreme sa prvim timom.

avatar
Anderton
Friday, 09.06.2017
12:31

Sad sam negde pročitao, slabiji je on igrač od Đuke. Nije mi nekako ubedljiv.

avatar
R E V O L T
Friday, 09.06.2017
09:59

Ni slucajno! Ne bih ga hteo nazad ni da on nama plati, a kamoli ovako nesto da uradimo!!!

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 09.06.2017
12:16

Ja bi ga doveo ali samo u slučaju, da se javno pokaje za sve što je uradio Partizanu, da kaže mladim igračima, da ne slede njegov primer, da raskine ugovor sa Čelsijem i podpiše sa nama na 3 godine i da do daljeg pristane da igra za 800 € mesečno, dok igrama i ponašanjem ne zasluži više.. Pod ovim uslovima prihvatam da se vrati

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 09.06.2017
16:04

Takvih primera kao Pantić je bilo, trenutno su i uvek ih biće, dok god naša zemlja ne ojača ekonomski dovoljno... Naravno da je on tu samo da mu oživimo karieru, ne poštuje on Partizanov dres, ali ja mu opraštam prošlost ako pod takvim uslovima dođe, jer posle jedne dobre sezone ga možemo ipak prodati za 2 miliona €.

avatar
Anderton
Friday, 09.06.2017
15:34

Njegova plata kad je odlazio je bila 8000 evra mesecno za klinca od 17 godina u Srbiji. Ali ne, malo je to, daj sve i daj odmah zato nam deca i propadaju.

avatar
R E V O L T
Friday, 09.06.2017
13:44

Pazi kad nema tih uslova pod kojima bih pristao na to da ga primim nazad u klub. Ionako bi svi znali da on to radi samo zato sto smo mu mi potrebni, a ne obrnuto, niko ziv danas vise ne bi sledio taj primer.

avatar
Friday, 09.06.2017
13:36

Ти прихваташ? :D