Pantić: "Boli me kad kažu da ucenjujem Partizan!"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 10.12.2014.
10:47
Izvor: Sportske.net

Omladinski reprezentativac Srbije Danilo Pantić začuđen je pisanjem medija da ne želi da produži ugovor sa Partizanom i da mu rok za konačnu odluku ističe u četvrtak posle čega će uslediti suspenzija ako odgovor na ponudu kluba bude negativan.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Jedan od najtalentovanijih mladih igrača u Srbiji Danilo Pantić (18) nalazi se u pregovorima sa FK Partizan oko produžetka saradnje na još tri godine.

Ugovor koji je na snazi vezuje mladog vezistu za Humsku do leta 2015. godine a nedavno su se u pojedinim medijima pojavile ekskluzivne informacije da će Pantić napustiti Partizan što omladinski reprezentativac oštro demantuje.

Mladi fudbaler tvrdi da rokova za donošenje odluke nije bilo i da sa čelnicima kluba tek treba da pregovara oko nastavka saradnje.

"Postoji ponuda Partizana da produžim ugovor na još tri sezone i pregovori tim povodom još traju, a dogovor je da sednemo čim počne zimska pauza i da definišemo konkretne detalje. Rekao sam to i pre nekoliko dana i ne znam otkud odjednom sada ta priča sa rokovima" rekao je Pantić za "Sport".

Odlazeći predsednik Dragan Đurić najavio je da bi Pantić mogao da bude suspendovan do isteka ugovora ukoliko ne pristane na novi ali talentovani fudbaler objašnjava da takav scenario nije ni u čijem interesu.

"Ne bih nikada sebi dozvolio novu dugu pauzu, a ne bi dozvolio ni da odem iz kluba, a da Partizan ne dobije novac. Boli me kada se piše da ucenjujem Partizan jer to nema nikakve veze sa istinom" zaključak je Danila Pantića.

Osamnaestogodišnji prvotimac Partizana debitovao je za prvi tim 26. maja 2013. godine u duelu sa Spartakom ali je potom odstranjen iz prvog tima zbog odbijanja da potpiše profesionalni ugovor.

Kada je 5. decembra 2013. konačno pristao na ugovor u trajanju od godinu i po dana Pantić je ponovo priključen prvom timu za koji je u tekućoj sezoni odigrao 13 utakmica i postigao jedan gol.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 10.12.2014
13:19

Meni samo nije jasno zasto ste uopste ova uprava mesa u tvoj ugovor?Oni sad moraju da odu, tvoj ugovor ne bi trebao da bude njihov problem, ili se vec zna da ce neko Djurin samo nastaviti pa ovi tako nastavljaju sa radom.