Paločević: "Živimo za Evropu"

Autor: Beta Beta
četvrtak 25.08.2016.
23:26
Izvor: Beta

Fudbaler Vojvodine Aleksandar Paločević rekao je da se njegova ekipa ne zadovoljava samo igranjem u Superligi Srbije i da će već sutra početi pripreme za sledeće evropske kvalifikacije.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Vojvodina protiv holandskog AZ-a nije uspela da nadoknadi veliki zaostatak od tri gola iz prve utakmice, pa je posle nerešenog rezultata bez pogodaka u revanšu eliminisana u baražu za Ligu Evrope.

"Dobro nam ide u prvenstvu, ali ne razmišljamo samo o tome. Mi živimo za Evropu i za to se već od sutra spremamo. Drugi smo na tabeli i idemo dalje", rekao je Paločević novinarima posle utakmice u Alkmaru.

Aleksandar Paločević je kazao da je revanš bio veoma težak.

"Jako teška utakmica. Igrali smo da ne izgubimo meč. Dobili smo koji bod, dali sve od sebe. Ostaje žal, naravno, ali kad izgubiš 3:0, onda je stvarno jako teško. Vršili su visok presing. Niste mogli mnogo da igrate, stalno leđima, teren je bio veoma brz", kazao je Paločević.

Njegov saigrač Bogdan Planić rekao je da je AZ pokazao da je fizički dominantnija ekipa, ali da njegov tim fudbalski ne zaostaje.

"Pokazali su da su fizički dominantniji od nas, ali sa fudbalske strane ne zaostajemo ni malo. Primili smo u prvoj utakmici neke nesrećne golove, ali smo nakon toga pokazali da smo ravnopravni", rekao je Planić.

On je kazao da je jedan poraz u osam kvalifikacionih utakmica ogroman uspeh.

"Ovo je ogroman uspeh, od osam utakmica jednom smo poraženi, najviše smo uzeli bodova od srpskih klubova i pokazali da to može da se uradi i samo s domaćim igračima", kazao je Planić.

Vojvodina će u nedelju igrati protiv Spartaka u Superligi, a fudbaleri novosadskog kluba žele pobedu pred reprezentativnu pauzu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 25.08.2016
23:34

Odličan igrač, a još naš, nije stranac. Umesto da je Zvezda njega dovela, dovodi Kangu, Ruiza i ostale. U jednoj izjavi pitali Grofa za Melega, on kaže nije ga primetio. A Ruiza si primetio?

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Friday, 26.08.2016
01:56

Ajde ti malo da iskuliras od grofa..

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Friday, 26.08.2016
17:23

naravno da odgovara,covek uzeo titulu nikad dominantnije,doveli mu igrace 2 dana pre pocetka utakmica,sledece kvalifikacije ces da povlacis ove reci samo lagano

avatar
Friday, 26.08.2016
16:33

Vodi ga kući ako ti odgovara. Poljubi ga i zahva li mu za onako predivnu taktiku protiv Ludogoreca.