Paločević: "Spremni dočekujemo duel sa Mađarima"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.06.2015.
16:12
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Novopečeni "Lala" Aleksandar Paločević tvrdi da su pripreme na Zlatiboru sprovedene kvalitetno i da će ekipa spremna dočekati prvi susret u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine lagano privode kraju pripreme za novu sezonu pošto ih za tačno sedam dana očekuje prva takmičarska utakmica.

Novajlija u redovima Novosađana Aleksandar Paločević (21) ocenio je da su pripreme odrađene kvalitetno i da će ekipa spremno dočekati prvu utakmicu u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

"Privodimo kraju pripreme na Zlatiboru, koje su bile jako uspešne i zanimljive. Ubeđen sam da smo se dobro pripremili za ono što nas već od sledeće nedelje očekuje. Tu mislim na prvi od dva duela s mađarskim MTK-om, u kvalifikacijama za LE" rekao je Paločević.

Voljom žreba u Nionu Vojvodina će u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igrati protiv trećeplasirane ekipe mađarskog šampionata.

"Da budem iskren, rivala ne poznajem najbolje, ali sam o njemu čuo toliko da je tim koji se borio za sam vrh tabele u tamošnjem fudbalu. Sigurno je da će nas stručni štab snabdeti potrebnim informacijama i da ćemo spremni dočekati utakmicu u Budimpešti. Respektujemo domaćina, ali ćemo sve učiniti da pobedimo i prođemo u sledeću rundu" dodao je Paločević.

Mladi vezni fudbaler već se nametnuo kao glavni kreator igre u ekipi Zlatomira Zagorčića a o svojih prvih mesec dana boravka u klubu ima samo reči hvale.

"Dosta novih saigrača znam od ranije i na putu smo da napravimo jak kolektiv. Mislim da sam dobro postupio što sam izabrao Vojvodinu za klub u kojem ću da nastavim karijeru, jer su crveno-beli iz Novog Sada dobra i zdrava sredina u kojoj ću, nadam se, napraviti iskorak u karijeri" zaključio je Paločević.

Nakon priprema na Zlatiboru fudbalere Vojvodine očekuje povratak u Novi Sad gde će se pripremati za prvu utakmicu sa ekipom MTK koja je zakazana za 2. jul u Budimpešti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke