Paločević: ''Poštujemo Sampdoriju, ali ne preterano''

Autor: Beta Beta
četvrtak 23.07.2015.
23:03
Izvor: Beta

Jedva čekaju fudbaleri Vojvodine dvomeč sa Sampdorijom u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaler Vojvodine Aleksandar Paločević rekao je danas da će se njegova ekipa prikazati u najboljem izdanju protiv Sampdorije u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Čeka nas prava utakmica protiv Sampdorije. Takva ekipa će svakako biti veći motiv za nas, to je pravi protivnik. Prikazaćemo se u najboljem izdanju. Volim teške utakmice, svaka treba takva da bude, iako znam da nije. Poštujemo narednog protivnika, ali ne preterano", rekao je Paločević novinarima posle utakmice u Jelgavi.

Vojvodina je prošla u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evropa, pošto je nakon pobede sa 3:0 u prvom susretu, u revanšu u gostima odigrala 1:1 sa letonskim Spartaksom.

Pohvale na Paločevićev račun imao je trener Zlatomir Zagorčić, a 22-godišnji ofanzivni vezista je istakao da tako nešto godi.

"Mislim smo svi tu za Vošu, da li neko bio na klupi ili na terenu. To je sastavni deo fudbala. Godi to što sam pomogao timu da postigne taj gol, ali smo nažalost i primili pogodak. Međutim, imali smo dobar rezultat iz prvog susreta, tako da to i nije toliko bitno", kazao je Paločević.

On je naveo da se videlo da nedostaje prvi napadač Miljan Mrdaković, kao i to da se vidi da ekipa nije uigrana, ali da će i to doći.

Mirko Ivanić
je rekao da će igra Vojvodine morati da bude mnogo bolja protiv Sampdorije.

"Odigrali smo dovoljno i obezbedili prolazak u treće kolo i duel sa Sampdorijom. Svakako je da će protiv italijanske ekipe morati mnogo bolje nego što smo to pokazali u ovom dvomeču, ali tu smo, imamo još nedelju dana da se spremimo", rekao je Ivanić.

Vojvodina će u prvoj utakmici narednog četvrtka gostovati Sampdoriji. Taj susret će se igrati u Torinu, pošto stadion u Đenovi ne ispunjava uslove.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Borriello99
Friday, 24.07.2015
12:15

NE bih se pretjerano kurcio da sam na vasem mjestu i neka vam se stoperi dobro pripreme za tandem Eder - Murijel, brzi su bruka.