Paločević heroj Voše, Novosađani startovali pobedom, nula Čuke!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 31.07.2016.
21:57
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Vojvodine pobedili su ekipu OFK Bačke rezultatom 1:0 (0:0), dok su Čukarički i Radnik odigrali bez golova u poslednjim mečevima drugog kola Superlige Srbije.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/DS

Povezane vesti

Pred oko 3.000 gledalaca na “Karađorđu”, strelac jedinog gola na utakmici bio je Paločević u 53. minutu.

Već u drugom minutu, Vojvodina je mogla do vođstva. Meleg je lepo centrirao sa desne strane, a Malbašić glavom zahvatio loptu, ali ju je golman Manojlović krajnjim naporom izbio u korner. Bačka je uzvratila pet minuta kasnije, kada je Bajić dobro proigrao Mojsilovića, a ovaj šutirao iz okreta, ali pravo u Marka Kordića.

U 15. minutu, lukavim pokušajem aplauze gledalaca izmamio je Dejan Meleg, koji je pokušao da lobuje golmana Manojlovića sa dvadesetak metara iskosa sa desne strane, ali je čuvar mreže gostiju paradom sačuvao svoju mrežu.

Iako početak utakmice to nije nagoveštavao, ostatak prvog poluvremena protekao je u igri bez izrazitih šansi za gol. Vojvodina je imala inicijativu, ali se Bačka vrlo organizovano branila i pokušavala iz kontri da ugrozi gol crveno-belih.

Početkom drugog dela meča, Vojvodina je zaigrala agresivnija, a kao plod takve igre usledila je greška fudbalera Bačke u 53. minutu.

Lopta je došla do Malbašića na dvadesetak metara od gola gostiju, a on je odlično uposlio Paločevića, koji je rutinski rešio situaciju “jedan na jedan” i doveo Vošu u vođstvo.

U 66. minutu, Vojvodina je mogla da udvostruči vođstvo, kada je Trujić sjajno prošao po levoj strani i odigrao pas do Trifunovića, a napadač Vojvodine snažno šutirao sa dvadesetak metara iskosa sa leve strane, ali je lopta otišla nekoliko centimetara pored stative.

U nastavku utakmice, igra se odvijala uglavnom na sredini terena. Bačka je uspela da uspostavi terensku ravnotežu, ali ne i da stvori ozbiljniju priliku za gol, pa je Vojvodina u svom premijernom meču u Super ligi ove sezona osvojila prva tri boda u novom prvenstvu.

U drugom večerašnjem meču, Čukarički nije uspeo da pobedi ni u drugom meču u Superligi. Posle poraza u prvom kolu od Radničkog iz Niša, Čukarički je odigrao bez golova na domaćem terenu protiv ekipe Radnika.


Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anti Beogradjani
Monday, 01.08.2016
11:34

Bravo za Radnik,a dosadasnji apsolutni hit je napredak,uzeo zvezdi bod u gostima i partizana pobedio,realno dve najace utakmice u sezoni,a oni nisu izgubili,svaka cast

avatar
El Diablo
Sunday, 31.07.2016
22:05

Cuka je nula od ekipe.