Ožegoviću, ovo nije fer-plej!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 28.03.2015.
20:42
Izvor: Sportske.net

Momak ponikao u omladinskoj školi Crvene zvezde pokazao je da mu fudbalski maniri nisu jača strana. Umesto da loptu vrati protivničkoj ekipi u duhu fer-pleja Ožegović se stuštio ka golu i izazvao gnev fudbalera OFK Beograda i navijača koji su utakmicu gle

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Prethodnog vikenda na programu su bile utakmice 20. kola Jelen Superlige a među njima i duel na Karaburmi između OFK Beograda i čačanskog Borca.

"Romantičari" su slavili rezultatom 1:0 ali će više od pobede i gola koji je postigao Zlatko Liščević u sećanju navijača koji su se našli na Karaburmi ostati nesportski potez Ognjena Ožegovića.

Momak ponikao u Zvezdinoj omladinskoj školi pokušao je da na perfidan način postigne gol u situaciji kada je trebalo da vrati loptu igračima protivničke ekipe.

Fudbaleri OFK Beograda izbacili su loptu u aut a kada je ista trebalo da im bude vraćena Ožegović je odlučio da krene ka golu i savlada mladog Stefana Čupića. Publika je negodovala zbog takvog poteza a pravda je zadovoljena tako što je Čupić sačuvao svoju mrežu.

Usledio je grub start defanzivca OFK Beograda na Ognjenu Ožegoviću posle kojeg je napadač Borca ostao na travi ali "Romantičari" posle toga nisu želeli da ponovo izbace loptu u aut.

Ožegović bi tokom pauze u šampionatu mogao da poradi na svom ponašanju koje nije u skladu sa duhom fer-pleja, hajde da se nadamo da je mlad i da će naučiti.

Opisanu situaciju pogledajte na 3:16 minuta priloženog snimka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke